« Odgovor #15 poslato: Mart 22, 2008, 03:16:10 pm » |
|
Ludaaa
|
Da ali u propast.......  ja samo tamo i znam da guram 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Mart 22, 2008, 03:20:27 pm » |
|
Ivanch3
|
pa već sam bio tamo, nije mi se svidelo zato ne bih opet išao tamo....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Mart 22, 2008, 03:22:35 pm » |
|
Ludaaa
|
pa već sam bio tamo, nije mi se svidelo zato ne bih opet išao tamo....
prvi put zna da zavara, i meni se prvih 5 puta nije svidelo a sad mi je vec lakse 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Mart 22, 2008, 03:23:40 pm » |
|
Ivanch3
|
E koga jednom zmija ujede taj se i guštera posle boji 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Mart 22, 2008, 03:33:33 pm » |
|
Suki
|
pa ide ti kad ja poguram E sad bi neki ovo mogli protumaciti na razne nacine... Sreca pa takvih nema ovde!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Mart 22, 2008, 03:34:31 pm » |
|
Ludaaa
|
pa ide ti kad ja poguram E sad bi neki ovo mogli protumaciti na razne nacine... Sreca pa takvih nema ovde!!!  hahahaha 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Mart 22, 2008, 03:37:31 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Mart 22, 2008, 03:39:23 pm » |
|
Suki
|
Da neces da kazes da sam ja jedan od tih?!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Mart 22, 2008, 03:39:55 pm » |
|
Ludaaa
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|