Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Astrologija
 Govor tela i horoskopski znak
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Govor tela i horoskopski znak  (Pročitano 694 puta)
« poslato: Jul 14, 2008, 05:16:56 pm »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Zodijački znakovi mogu da se prepoznaju po izgledu i karakterističnom držanju, ali i govoru tela koji je povezan s četiri elementa - vatrom, zemljom, vazduhom i vodom

Vatra

Ovan
    Nastup im je siguran i odlučan. Pokreti su živahni, sigurni i spretni, gledaju sagovornika u oči i bez izvinjenja ga prekidaju. Uvek se guraju ispred drugih, hodaju brzim i žustrim koracima, često glavom prema napred.

Lav
    O sebi stvaraju sliku uzvišenosti, posebnosti i autoriteta. Taština i istančan smisao za lepo vide se u strasti sa kojom brinu o svom telu. Lepota muškarca Lava, koji ima gotovo manijakalnu potrebu da bude u odličnoj formi, proporcionalna je izuzetnoj senzualnosti i gipkosti žene tog znaka.

Strelac
    Mogu da budu neobično lepi, imaju uspravno držanje, zrače vedrinom, samopouzdanjem i bezbrižnošću. Mnogi Strelci protagonisti su ljubavi na prvi pogled upravo zahvaljujući neodoljivoj privlačnosti i gotovo životinjskom instinktu. Kada ih neko privlači, pokazuju otvorenu potrebu za njegovom blizinom i dodirom, čak i na javnom mestu.

Zemlja

Bik
    Od rečitog pogleda do mrštenja, od sitne bore oko usana do podignute obrve - govor lica kod Bika istinska je uzdanica govora tela. Pripadnici ovog znaka kretnjama i gestovima jedva daju naslutiti svoju senzualnost i erotičnost, ako već ne postoji intuitivno prosuđivanje.

Devica
    Gestikulacija i mimika su često svedene na minimum, ali ono malo što se vidi, dosta govori. Ma koliko se trudili, ponekad ipak ne mogu da sakriju unutrašnju nervozu zbog koje cupkanjem i prebiranjem po kosi razbijaju uvežbanu suzdržanost i mirnoću pogleda. Što su uspešniji, emotivno su stabilniji, a pokreti su sigurniji i smireniji.

Jarac
    Pokreti su mu vojnički uvežbani, ali ako ga neko duže posmatra, videće promenu u držanju kada se pojavi neko ko mu se sviđa. Tada njegova usredsređenost slabi, pa umesto da upija svaku reč razgovora, traži da mu se ponove poslednje reči. Događaji koji su povezani s karijerom utiču na promene u držanju, hodu.

Vazduh

Blizanci
    Po svom govoru tela jedni su od "najrečitijih". Brbljivi su i znatiželjni, veseli i duhoviti, živahni i neukrotivi, a rukama pričaju vešto poput pantomimičara. Premeštanje s noge na nogu, potreba da stalno nešto drže ili prevrću u rukama, kao i vrckav pogled, govore da su i u najmirnijim situacijama prava deca svog vladara, nemirnog Merkura.

Vaga
    Žena Vaga šalje zavodljive, ali ne i vulgarne poruke, a i muškarac će na poseban način da da do znanja da je primetio svaku ženu koja je prošla pored njega. Privlačenje pažnje suprotnog pola ključ je razumevanja govora tela jedne Vage - ona želi da se svidi! Muškarac je živahniji i otvoreniji, a žena koketnija, više distancirana i nasmejana.

Vodolija
    Staložena hladnokrvnost muškarca Vodolije, koji više nije u najmlađim godinama, rezultat je nekadašnje sposobnosti izražavanja misli i osećanja burnom gestikulacijom. Žena Vodolija u zrelim godinama isijava mirnu blagost i toleranciju kao kontrast buntovnom držanju u mladosti.

Voda

Rak
    Njihova suzdržanost i oprez pokazuju nesvesnu potrebu za razbijanjem ljušture, koja je proizvod nesigurnosti. Kod žena Rakova senzualnost se da naslutiti menjanjem tona u govoru, čvršćim stiskom ruke, dužim pogledom i neobuzdanim drhtajima u najintimnijim trenucima.

Škorpija
    Govor tela im je neposredan, a opet tajanstven. Način na koji se kreću odaje njihovo stanje duha. U napetim situacijama usne su im stisnute, a pogled upućen u nepoznatom smeru. Ako se za nekoga može reći da "pogledom ubija", onda je to upravo Škorpija!

Ribe
    Dinamičnost i otvorenost u pristupu drugima vezani su uz nesposobnost da ostanu statične i postojane, čak i kad im se za to pruži prilika. Nesigurnost i potreba za srodnom dušom teraju ih na komunikaciju i s potpuno nepoznatim osobama! Gestikulacija im nije preterana, već ugodna i simpatična. Kad su raspoložene, Ribe živo gestikuliraju, a kad nisu, mrzi ih i da pomere pogled.
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #1 poslato: Jul 14, 2008, 05:17:45 pm »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Citat
Ribe
    Dinamičnost i otvorenost u pristupu drugima vezani su uz nesposobnost da ostanu statične i postojane, čak i kad im se za to pruži prilika. Nesigurnost i potreba za srodnom dušom teraju ih na komunikaciju i s potpuno nepoznatim osobama! Gestikulacija im nije preterana, već ugodna i simpatična. Kad su raspoložene, Ribe živo gestikuliraju, a kad nisu, mrzi ih i da pomere pogled.

Ima tu istine... Andjeo Andjeo
Sačuvana

« Odgovor #2 poslato: Jul 14, 2008, 06:38:47 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Grin

Takvi smo kakvi smo, zar ne?  Andjeo
Sačuvana

« Odgovor #3 poslato: Jul 20, 2008, 01:08:47 pm »
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži Na mreži

shiny, shiny, happy

Strelac
    Mogu da budu neobično lepi, imaju uspravno držanje, zrače vedrinom, samopouzdanjem i bezbrižnošću. Mnogi Strelci protagonisti su ljubavi na prvi pogled upravo zahvaljujući neodoljivoj privlačnosti i gotovo životinjskom instinktu. Kada ih neko privlači, pokazuju otvorenu potrebu za njegovom blizinom i dodirom, čak i na javnom mestu.

pa jesam neobično lepa... 

Andjeo
Sačuvana

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cheesy
« Odgovor #4 poslato: Avgust 06, 2008, 07:05:01 pm »
Ruki
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ljudi opraštaju sve osim iskrenosti.

Andjeo

budala budala budala

kakva izjava..........ne verujem
 a delovala je tako mirno,tiho i povuceno..... Smeh Smeh
Sačuvana

Prolaze vozovi
u jednom od njih sada si ti
padaju prvi snjegovi
u ime ljubavi daj dodji mi

Rusim ti svijet jer blesav sam
kod ociju slijep
bio sam tvoj na tren
bio malo, malo zaljubljen

Ref.
Kad srce pocijepam ja ne zasivam
ko stare pantole ja sve ostavljam................
« Odgovor #5 poslato: Avgust 06, 2008, 08:08:09 pm »
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži Na mreži

shiny, shiny, happy

Andjeo

budala budala budala

a delovala je tako mirno,tiho i povuceno..... Smeh Smeh

Andjeo Andjeo Andjeo Andjeo Andjeo

Smeh Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

« Odgovor #6 poslato: Avgust 06, 2008, 10:08:00 pm »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Citat
 a delovala je tako mirno,tiho i povuceno.....

Pa da, nesto kao ja na primer!! Andjeo

lol lol
Sačuvana

« Odgovor #7 poslato: Avgust 06, 2008, 10:44:46 pm »
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži Na mreži

shiny, shiny, happy

Citat
 a delovala je tako mirno,tiho i povuceno.....

Pa da, nesto kao ja na primer!! Andjeo

lol lol

jeste...

Kisseri
Sačuvana

« Odgovor #8 poslato: Avgust 07, 2008, 07:28:19 am »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Citat
Jarac
    Pokreti su mu vojnički uvežbani, ali ako ga neko duže posmatra, videće promenu u držanju kada se pojavi neko ko mu se sviđa. Tada njegova usredsređenost slabi, pa umesto da upija svaku reč razgovora, traži da mu se ponove poslednje reči. Događaji koji su povezani s karijerom utiču na promene u držanju, hodu.

Češko Češko Češko Češko Češko
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
« Odgovor #9 poslato: Avgust 07, 2008, 02:12:44 pm »
Ruki
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ljudi opraštaju sve osim iskrenosti.

Citat
Jarac
    Pokreti su mu vojnički uvežbani,

quote]

Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh
 Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

Prolaze vozovi
u jednom od njih sada si ti
padaju prvi snjegovi
u ime ljubavi daj dodji mi

Rusim ti svijet jer blesav sam
kod ociju slijep
bio sam tvoj na tren
bio malo, malo zaljubljen

Ref.
Kad srce pocijepam ja ne zasivam
ko stare pantole ja sve ostavljam................
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Posmrtni ciganski govor Smešna strana sveta crno_mache 0 252 Poslednja poruka Avgust 17, 2007, 10:05:00 pm
crno_mache
Horoskopski znaci i kafa Dnevne teme crno_mache 1 528 Poslednja poruka Mart 29, 2008, 04:57:38 pm
Ludaaa
Koliko je koji horoskopski znak vatren Astrologija Šuki 2 833 Poslednja poruka Januar 20, 2008, 12:43:25 am
crno_mache
Kako se koji horoskopski znak udvara Astrologija Šuki 4 1404 Poslednja poruka Maj 22, 2008, 01:44:52 am
crno_mache
Veliki govor velikog čoveka Dnevne teme SIN 1 107 Poslednja poruka Septembar 26, 2008, 10:39:12 am
Šuki
Tigra Design by TurkLoRD