« poslato: Januar 24, 2008, 10:32:47 am » |
|
Suki
|
Ovan Poljupci Ovna su brzi i strastveni, prepuni zadovoljstva, koje kratko traje.
Bik Vaši poljupci zarobljavaju, nježni su i mogu trajati satima i satima...
Blizanci Poljupci Blizanca su često isprekidani naletima smeha, kikotanja i smešnih opservacija.
Rak Poljupci Raka su nežni i topli i nikad ne prestaju.
Lav Lavovi ljube divlje i neobuzdano... i očekuju aplauz za izvođenje...
Devica Poljupci Device su uredni i toliko nežni da ih partner osjeti tek kada prestanu.
Vaga Vi ste toliko obuzeti svojim dahom, da se teško predajete poljupcu.
Škropija Vi preskačete poljupce i prelazite na.... šta god da Vam padne na um.
Strelac Vaši poljupci su iznenađujuci i spontani, da onaj koga ljubite stalno želi još...
Jarac Vaši poljupci su momenti u kojima nadoknađujete zamor i stres koji su se nagomilali tokom dana.
Vodolija Vaši poljupci su vlažni i najviše volite da Vam oči budu otvorene.
Ribe Dok se ljubite, Vaše oči su prepune zvezda, vaši poljupci su romantični i dugo traju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Januar 24, 2008, 12:59:36 pm » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Rak Poljupci Raka su nežni i topli i nikad ne prestaju.

|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Januar 24, 2008, 01:32:36 pm » |
|
Suki
|
Ribe Dok se ljubite, Vaše oči su prepune zvezda, vaši poljupci su romantični i dugo traju. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Mart 24, 2008, 06:01:10 pm » |
|
Ludaaa
|
auuuuuuuuuu dje me nadje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Mart 24, 2008, 06:02:18 pm » |
|
Suki
|
Da nisi mozda fish? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Mart 24, 2008, 06:04:00 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Ja bih rekla da je bik 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Mart 24, 2008, 06:05:11 pm » |
|
Suki
|
Mislis?!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Mart 24, 2008, 06:05:30 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Znam 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Mart 24, 2008, 06:42:29 pm » |
|
Maša
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Mart 27, 2008, 10:47:34 pm » |
|
Ruki
|
Strelac Vaši poljupci su iznenađujuci i spontani, da onaj koga ljubite stalno želi još... Napokon nesto malo lepse za nas Strelce 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
NEK TE DOBRI DUHOVI I KRALJEVSKI ORLOVI SACUVAJU OD MENE........................
LJUBAV NAS MOZE ODVESTI U PAKAO ILI RAJ,ALI NAS UVEK NEGDE ODVEDE.....................................
|
|
|
|