« Odgovor #15 poslato: Decembar 10, 2007, 10:41:40 pm » |
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Decembar 10, 2007, 11:38:48 pm » |
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Decembar 10, 2007, 11:50:10 pm » |
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Decembar 11, 2007, 01:08:36 pm » |
|
Ivanch3
|
Naravno
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Decembar 11, 2007, 05:57:37 pm » |
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Decembar 11, 2007, 08:31:34 pm » |
|
Šuki
|
Mache zasto nisi poslala te kolace?!!!!! Gde su bre kolaci?!!!!!! Smisli dobro sta ces da kazes, da ne bi bilo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Decembar 11, 2007, 08:34:15 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Decembar 12, 2007, 12:35:19 am » |
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Decembar 12, 2007, 11:21:45 am » |
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Decembar 12, 2007, 01:15:19 pm » |
|
Šuki
|
Tako je, nisam ja bre nista pojeo!!! I nemoj sad da se vadis na svog Srkija!!! Nisi nam nista ostavila!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Decembar 14, 2007, 02:45:18 pm » |
|
Ivanch3
|
Cicijooooo........ Ih zaglavili te se u rekltanom traktu da bog da 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Decembar 14, 2007, 02:46:38 pm » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Konstrukcija ove Ivanove rečenice je vrrlo...hm...zanimljivo-misteriozna 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Decembar 14, 2007, 02:51:47 pm » |
|
Ivanch3
|
OFC...... Ja sam uvek mističan 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Decembar 14, 2007, 02:52:36 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Da, čudan je on pomalo, da ne kažem nastran.  Skonto sam, hteo je reći u rektalnom traktu. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Decembar 14, 2007, 03:09:19 pm » |
|
Ivanch3
|
Jedno slovo manje više niko nije picajzla da primeti 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|