Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Dnevne teme
 Horoskopski znaci i kafa
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Horoskopski znaci i kafa  (Pročitano 1420 puta)
« poslato: Октобар 03, 2007, 02:13:26 »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

Ovan

Ovaj vatreni znak je uvek u žurbi,ali ne propušta da obezbedi omiljenu duplu dozu i da je,uz posao,gustira satima.

Bik

Bikovi su vladari materijalnog sveta i veliki hedonisti.Zato vole kapućino - jednostavnost i luksuz u istoj šolji.

Blizanci

Po prirodi neodlučni,Blizancima je najteže ugoditi.Možda bi danas duplu kafu s malo mleka,ili bez mleka,ili bez kofeina...

Rak

Klasična kafa za Raka tradicionalistu.Važno je da je ovaj nežni znak opušteno pijucka dok je udobno zavaljen u fotelji.

Lav

Lavovi vole da se prikažu u najlepšem svetlu,pa je i ovo prilika da pokažu koliko su ekstravagantni.Jedan makijato,molim!

Devica

Devici je bitno da kafu pije u drustvu i u lepom ambijentu,pa će uživati u svakoj kafi.

Vaga

Za Vagu kažu da sve odluke u životu prvo odmeri na vagi.Kad je kafa u pitanju,Vaga ima odličan balans,pije kafu sa mlekom.

Škorpija

Malo Škorpija uživa u samom napitku,ali kafu rado piju,zato vole sam ritual biranja,spremanja,dodavanja mleka,čokolade...

Strelac

Kad god Strelcu zatreba malo više uzbudjenja u životu,trebalo bi da naruči dobru ajs-kafu s ukusom karamela.

Jarac

Jarac ne voli da gubi vreme.Kafa da,ali samo kratak espreso,na brzinu.

Vodolija

Vodolija možda ne shvata u čemu je draž kafe,pa može da vam ponudi čaj od malina.

Riba

Iako su maštovite,Ribe ne inspirišu različite kafe.Vole jednostavnost.Dakle,obična,bez kerefeka.
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #1 poslato: Март 29, 2008, 04:57:38 »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Djavo je slomio kalup kad me je pravio

jok ja volim kafu a ne kapucino dedica
Sačuvana

Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...

Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Poučno!!! TEGLA OD KISELIH KRASTAVACA I KAFA Razno Srki Boy 0 678 Poslednja poruka Август 18, 2007, 11:27:42
Srki Boy
Alkohol, kafa, cigare Lepota i zdravlje « 1 2 3 4 » SIN 47 6736 Poslednja poruka Јануар 31, 2010, 12:32:21
Šuki
Horoskopski znaci - sta zvezde misle o nama Astrologija Šuki 3 1765 Poslednja poruka Јануар 24, 2008, 12:58:50
crno_mache
Kako telefoniraju horoskopski znaci... Astrologija Ruki 6 3559 Poslednja poruka Мај 22, 2008, 01:45:58
crno_mache
znaci, znakovi, znaci :))) Smešna strana sveta « 1 2 » Mašijus :) 20 1566 Poslednja poruka Август 26, 2008, 06:33:05
Šuki
Tigra Design by TurkLoRD