« poslato: April 28, 2008, 07:13:58 pm » |
|
Ruki
|
Ovu igru su svi igrali u osnovnoj i srednjoj skoli.Nadam se da ce vam i sada biti zanimljiva. Igra ima tri pravila: 1. Prvi ucesnik postavlja pitanje sa Da li... 2. Sledeci odgovara na pitanje i postavlja novo pitanje koje pocinje sa Da li... 3. Nema foliranja, mora iskreno da se odgovara! E pa da krenemo.....  DA LI CESTO LAZES????
|
|
|
|
« Poslednja izmena: April 28, 2008, 07:16:20 pm Ruki »
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: April 28, 2008, 07:32:51 pm » |
|
Ivanch3
|
Retko
Da li voliš da lažeš????
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: April 28, 2008, 07:43:59 pm » |
|
Ruki
|
Ne volim.
Da li varas devojke/momke?
|
|
|
|
« Poslednja izmena: April 28, 2008, 07:45:50 pm Ruki »
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Maj 08, 2008, 03:47:49 pm » |
|
Ludaaa
|
Ne volim.
Da li varas devojke/momke?
NE NIKADA Da li mislis da vreme leci sve?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Maj 08, 2008, 04:09:15 pm » |
|
Ivanch3
|
Da... Ne znam šta da pitam aj neko drugi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Maj 08, 2008, 04:11:48 pm » |
|
Ludaaa
|
Da... Ne znam šta da pitam aj neko drugi  Sto si debil? ako ces se igrati igraj se lepo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Maj 08, 2008, 04:26:20 pm » |
|
Ivanch3
|
Zato što neću da sanznam istine o drugima.... dosta mi je i svojih 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 08, 2008, 04:28:57 pm » |
|
Ludaaa
|
Zato što neću da sanznam istine o drugima.... dosta mi je i svojih  pa onda zaobidji igricu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 08, 2008, 04:37:08 pm » |
|
Ivanch3
|
Pristupam po Naredjenju!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Maj 08, 2008, 04:37:40 pm » |
|
Ludaaa
|
Pristupam po Naredjenju!!!!!
trenutno ti je to najpametnije
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Maj 22, 2008, 01:18:00 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Da li voliš da ljubiš?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Maj 23, 2008, 01:28:20 pm » |
|
selenijum
|
Ja volem...
Da li volish da te ljube???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Maj 24, 2008, 04:45:15 pm » |
|
Ludaaa
|
Ja volem...
Da li volish da te ljube???
o jea obozavam  Da li volis gitaru?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Maj 24, 2008, 04:50:19 pm » |
|
selenijum
|
Sviram je... Da li gledash shpanske serije?? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Jun 12, 2008, 06:09:14 pm » |
|
Ruki
|
Samo Kasandru......  Koliko cesto places?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|