« poslato: Jul 23, 2008, 06:56:31 pm » |
|
Dejan_
|
Nad Srbijom kise padaju, nebesa za nama placu, opet je Srbin Juda postao i za 30 srebrnjaka rod izdao, Oj Srbine proklet bio svoje heroje si napustio... http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=50205
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jul 27, 2008, 08:03:21 pm » |
|
selenijum
|
Ne znam za ostale, ali ja mislim da je sramota to shto se desilo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jul 27, 2008, 08:59:31 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jul 28, 2008, 08:43:32 am » |
|
Šuki
|
Sramota je to da odgovara samo on za zlocine nad muslimanima, a Alija Izedbegovic da ne odgovara za iste zlocine nad Srbima!! Isto tako sramota je sto su pustili onog Albanca koji je priznao kako je ubijao Srbe na Kosovu!!! Da se ja pitam ne bih Karadzica nikada predao, samo zbog takvih stvari!!! Ako treba da mu se sudi neka mu se sudi ovde, a ne u Hagu!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jul 28, 2008, 01:46:48 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
:)
|
Sramota je to da odgovara samo on za zlocine nad muslimanima, a Alija Izedbegovic da ne odgovara za iste zlocine nad Srbima!! Isto tako sramota je sto su pustili onog Albanca koji je priznao kako je ubijao Srbe na Kosovu!!! Da se ja pitam ne bih Karadzica nikada predao, samo zbog takvih stvari!!! Ako treba da mu se sudi neka mu se sudi ovde, a ne u Hagu!!  Tako je!!! Slažem se
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jul 28, 2008, 06:17:19 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Tako je..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Avgust 01, 2008, 10:03:08 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
:)
|
jeste da nije o Karadzicu... Elem, Natasa Kandic je opet mislila da je bogom dana
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Avgust 01, 2008, 10:06:20 pm » |
|
Šuki
|
Natasa Kandic = IDIOT!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Avgust 04, 2008, 04:05:55 pm » |
|
selenijum
|
Apsolutno se slazem sa Sukijem i Mashom! Ako nisu Oric i ostala kompanija osudjeni, onda ne treba biti ni Karadzic. Ovo je potvrda da Hag postoji samo za osudjivanje Srba...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Avgust 04, 2008, 04:08:47 pm » |
|
Ivanch3
|
Apsolutno se slazem sa Sukijem i Mashom! Ako nisu Oric i ostala kompanija osudjeni, onda ne treba biti ni Karadzic. Ovo je potvrda da Hag postoji samo za osudjivanje Srba...
Ali on još nije osudjen 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Avgust 04, 2008, 04:09:41 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Avgust 04, 2008, 04:14:34 pm » |
|
selenijum
|
Da, kako da ne....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Avgust 04, 2008, 04:15:54 pm » |
|
Ivanch3
|
Meni baš svejedno.... I za jedne i za druge... samo nek su oni što dalje od mene 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Avgust 04, 2008, 05:10:12 pm » |
|
Šuki
|
E to si dobro rekao, on nije osudjen JOS!!! A sto se tice gasenja Haskog tribunala, to ce se desiti kad uhvate svakog Srbina koji je imao bilo kakve veze sa ratom 90-tih!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Avgust 04, 2008, 05:10:59 pm » |
|
Ivanch3
|
E to si dobro rekao, on nije osudjen JOS!!! A sto se tice gasenja Haskog tribunala, to ce se desiti kad uhvate svakog Srbina koji je imao bilo kakve veze sa ratom 90-tih!!  [/quote] Videćemo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|