« poslato: Maj 10, 2008, 08:43:14 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Sanjate li loše? Ja sam upravo sanjao kako sam dobio infarkt, leva strana mi se oduzela i kako ležim u krevetu. I onda se probudim u krevetu, i ne znam šta se desilo, i još sam sav istripovan.  No muzika je lekovita. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Maj 10, 2008, 09:01:40 am » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Maj 10, 2008, 10:58:53 am » |
|
Šuki
|
Poprilicno lose spavam, a jos gore sanjam vec neko vreme... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Maj 10, 2008, 04:12:06 pm » |
|
Ludaaa
|
cesto sanjam kako se popnem uz merdevine i posle ne smem da sidjem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Maj 17, 2008, 07:46:10 pm » |
|
selenijum
|
Ma sve je to divno.... Ja sam pre neko veche sanjala da je jedan od mojih omiljenih pisaca doshao da me ubije... A njegovo ime je Stiven King...Pa nakon toliko prochitanih njegovih knjiga, nije mi bilo bash svejedno znajuci kakvu mashtu ima lik....brrrrrrrr.........
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Maj 17, 2008, 09:37:00 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Na mreži
Jack's back!
|
Ma sve je to divno.... Ja sam pre neko veche sanjala da je jedan od mojih omiljenih pisaca doshao da me ubije... A njegovo ime je Stiven King...Pa nakon toliko prochitanih njegovih knjiga, nije mi bilo bash svejedno znajuci kakvu mashtu ima lik....brrrrrrrr.........
 Е, то је сан! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Maj 18, 2008, 10:33:55 am » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 22, 2008, 01:19:53 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Legnem mrtva umorna, zaspim kao klada i ne sanjam ništa 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 22, 2008, 09:48:15 pm » |
|
Šuki
|
Legnem mrtva umorna, zaspim kao klada i ne sanjam ništa  Blago tebi... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Maj 23, 2008, 12:11:39 am » |
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Maj 23, 2008, 01:02:46 pm » |
|
selenijum
|
Legnem mrtva umorna, zaspim kao klada i ne sanjam ništa  Blago tebi...  Al' stvarno blago tebi...Ja u zadnje vrijeme sanjam takve nebuloze da je to strashno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Maj 23, 2008, 01:03:15 pm » |
|
selenijum
|
Jel ti to meni??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Maj 24, 2008, 01:10:13 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Legnem mrtva umorna, zaspim kao klada i ne sanjam ništa  Blago tebi...  Al' stvarno blago tebi...Ja u zadnje vrijeme sanjam takve nebuloze da je to strashno... Učite za prijemni, nećete imati problema 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Maj 24, 2008, 09:33:45 am » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Maj 24, 2008, 03:35:33 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|