« poslato: Октобар 02, 2007, 01:53:53 » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
 |
|
|
(Specijalno za Admina  ) Još jedna luda noć ostala je za vama i sada kada ste se probudili i ustali iz kreveta jedino što želite jeste da prebrodite posledice dobrog provoda uz razrađeni i provereni plan za prevazilaženje malaksalosti, mamurluka, neraspoloženja, svega onoga zbog čega sebi po ko zna koji put obećavate da nikada više nećete ostajati toliko kasno. Ukoliko vas još uvek muče crvene oči koje vas ujedno i izdaju da ste prethodne noći bančili, a umivanje ne može da pomogne, vreme je da kupite kapi za oči koje sadrže nafazolin. One će sasvim očistiti oči i vratiti im svežinu i sjaj, baš kao da ste se probudili posle regularnog osmočasovnog spavanja. Što se tiče obroka koji ćete pojesti, trudite se da pametno birate. Jedite i pijte često, a malo, kako biste nadoknadili izgubljenu tečnost i hranjive materije. Sok od grejpfruta ili narandže aktiviraće vašu jetru na pravi način, da bi vam ubrzao metabolizam i oslobodio vaš organizam toksina. Posle toga pojedite neko povrće, na primer jednu ili dve šargarepe, koje će pomoći vašim dimom napaćenim plućima da uzimaju više kiseonika, a i želite da pročistite organizam od lakohola, zar ne? Pojedite sendvič sa puterom od kikirikija, bananu ili neki teži obrok ako ste zaista veoma gladni. Ne dozvolite, međutim, da vas privuku prosti šećeri, jer ćete se od njih osećati još gore već za nekoliko sati. Ono što vam treba posle neprospavane noći jeste uspostavljanje normalne ravnoteže - dakle najbolje je da se opredelite za hranu koja se lako vari i koja sadrži revitalizujuću dozu svih potrebnih vitamina. I posle toga odmah na trčanje! To će vam otvoriti disajne puteve i pomoći će da se svi uneti hranjivi sastojci bolje apsorbuju. Koncentrišite se na pokrete i disanje, zamislite da postoji uže koje vuče vašu glavu na gore, baš kao što ste sinoć konsumirali sve ono što vas je vuklo u suprotnom pravcu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Октобар 02, 2007, 02:01:59 » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
zamislite da postoji uže koje vuče vašu glavu na gore, baš kao što ste sinoć konsumirali sve ono što vas je vuklo u suprotnom pravcu.  Jao, hvala ti punooo....  Trebaće od kraja nedelje opet.  A možda već sutra.  Od ovog časa, tema je lepljiva  i nalaziće se na vrhu foruma " Dnevne teme" kako bi je ljudi mogli lako pronalaziti!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Октобар 02, 2007, 04:45:15 » |
|
Ivanch3
|
Tebi uvek treba to uze  Bolje uzmi Rasola 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Март 22, 2008, 02:06:30 » |
|
Ludaaa
|
Ma klin se klinom izbija uvece uvek valja ostaviti casu pica za ujutru i cim otvorite oci iskapite je bice vam bolje! Provereno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Март 22, 2008, 02:08:22 » |
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Март 22, 2008, 02:10:55 » |
|
Ludaaa
|
Da da kad neces da me slusas 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Март 22, 2008, 02:12:04 » |
|
Ivanch3
|
Pa nisi bila tu ranije da nam otvoriš oči......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Март 22, 2008, 02:13:20 » |
|
Ludaaa
|
a sta cu BOg je mislio da jos niste spremni na tu vrstu prosvetljenja 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Март 22, 2008, 02:16:03 » |
|
Ivanch3
|
Pfff šta on zna.......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Март 22, 2008, 02:17:17 » |
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Март 22, 2008, 02:19:20 » |
|
Ludaaa
|
Ja definitivno nisam spreman jos za takvu vrstu prosvetljenja!!  Dete moje ON zna jesi li ili nisi spreman 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Март 22, 2008, 02:21:07 » |
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Март 22, 2008, 07:12:15 » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Zna se! Čim gospodin budući PR položi taj ispit, eto tebe ispod stola.  Opićemo Šukija, opićemo Šukija! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Мај 17, 2008, 07:41:53 » |
|
selenijum
|
Nishta meni ne pomaze, vec jedino da lezim i jauchem u nadi da ce sve biti brzo gotovo... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Мај 17, 2008, 07:46:55 » |
|
Šuki
|
Pa sto pijes kad ti skodi? 
|
|
|
|