« poslato: Септембар 15, 2007, 12:15:16 » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
 |
|
|
Devojka je čekala avion u čekaonici jednog velikog aerodroma. Pošto je trebala dugo čekati, odlučila je kupiti knjigu kako bi joj vreme brže prošlo. Uz knjigu kupila je i paketić keksa. Sela je u VIP čekaonicu kako je niko ne bi uznemiravao. Kraj nje je bila stolica sa keksom, a sa druge jedan gospodin koji je čitao novine. Kad je ona počela uzimati kekse i gospodin je uzeo jedan. Ona se šokirala, ali ništa nije rekla i nastavila je čitati knjigu. U sebi je pomislila: ma gledaj ti ovo, da samo imam malo više hrabrosti, do sada bih ga već udarila... Svaki put kad je ona uzimala jedan keks, čovek pored nje, ne obazirući se ni na šta, uzimao je isto tako jedan. Nastavili su tako dok nije ostao samo jedan u paketu i devojka pomisli: baš me zanima šta će sada napraviti!!! Čovjek uzme poslednji i podeli ga na dvoje! Ovo je zaista previše, pomisli devojka, šokirana uzme svoje stvari, knjigu, torbu i ode prema izlazu iz čekaonice. Kada se osećala malo bolje, nakon što ju je prošla ljutnja, sela je na mesto gde nije bilo nikoga da bi izbegla neke druge neugodne dogadjaje. Zatvori knjigu i otvori torbu da je ubaci u nju. U tom trenutku ugleda paketic keksa još uvek netaknut. Postide se kao kradljivac i tek tada shvati da je keks, isti kao njen, bio od gospodina koji je sedeo pored nje, ali koji je, bez šokiranja, nervoze ili prepotencije, podelio i svoj poslednji komad sa njom, totalno suprotno od nje, kojoj su bili povredjeni ponos i osećanja.
ZAKLJUČAK: Koliko puta u našem životu ćemo ili smo pojeli tudji keks, a da to nikad nećemo ili nismo ni saznali?
Pre nego što se dodje do brzopletog zaključka i pre nego što se počne misliti loše, GLEDAJ sa pažnjom detalje, vrlo često situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
U životu postoji 5 stvari koje se ne mogu vratiti: - Kamen kada je bačen; - Reč nakon što je rečena; - Mogućnost nakon što je izgubljena; - Vreme kada je prošlo; - Ljubav za koju se NE BORI.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Септембар 15, 2007, 12:34:57 » |
|
Šuki
|
Nije ok sa nase strane da te stalno zezamo... Ovaj put cu da te pohvalim!!! Lep tekst!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Септембар 15, 2007, 12:41:41 » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
E hvala 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Септембар 17, 2007, 09:48:54 » |
kaena
Naseljenik

Van mreže
|
.........Mislim da bi u tekstu kao nepovratno bila navedena i nevinost, ali stideći ljudi, šta ćeš....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Септембар 17, 2007, 10:44:25 » |
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Септембар 18, 2007, 06:34:08 » |
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Септембар 18, 2007, 07:54:04 » |
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Септембар 18, 2007, 08:06:16 » |
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Септембар 18, 2007, 08:10:30 » |
|
Šuki
|
Ovo je krenulo poprilicno u sirinu!! Kao i uvek!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Септембар 18, 2007, 08:13:56 » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Али Суки- ширина је та која је битна, а не...!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Jack Bauer može da natera Avast ikonicu da se okreće u drugom smeru!
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Септембар 18, 2007, 08:23:20 » |
|
Šuki
|
Abrakuse u pravu si, dodao bih jos nesto, ali ako kazem, znajuci Sina, ode tema pod kljuc!! Nego ajde onda da rasirimo to jos!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Септембар 18, 2007, 08:27:59 » |
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Септембар 18, 2007, 09:17:18 » |
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Септембар 19, 2007, 12:15:05 » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Zašto tema neće pod ključ? Kakve su to privilegije sad  ?? Kad crno_mache ode "u širinu" nema upozorenja, odmah sankcije!!! A ne može to tako...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Септембар 19, 2007, 10:54:25 » |
|
Šuki
|
E ti ne ides sa Sinom u petak u "Raj za muskarce"!! Zato nemas pravo da se bunis!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|