« Odgovor #105 poslato: Maj 18, 2008, 03:31:17 pm » |
|
Ivanch3
|
klin se klinkom izbija.... a pošto si žensko probaj rasol  Jel te samo boli glava ili Rastura??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #106 poslato: Maj 18, 2008, 03:32:21 pm » |
|
selenijum
|
Ubija... A shto ja ne mogu klinku? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #107 poslato: Maj 18, 2008, 03:35:11 pm » |
|
Ivanch3
|
pa sad.................. zbun'o sam se Pa jel hoćeš klinku ili nećeš klinku???? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #108 poslato: Maj 18, 2008, 03:36:36 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #109 poslato: Maj 18, 2008, 03:39:07 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #110 poslato: Maj 18, 2008, 03:56:01 pm » |
|
selenijum
|
Ne mogu zaspati...Al je prestala...Napokon...
Shta ima novo u S.Mitr. ako mozda znash?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #111 poslato: Maj 19, 2008, 08:12:15 pm » |
|
Ivanch3
|
Nemam pojma ja sam iz Laćarka  Jel ti ovde slučajno ili namerno? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #112 poslato: Maj 19, 2008, 10:47:56 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #113 poslato: Maj 20, 2008, 02:00:58 pm » |
|
Suki
|
Ima nas jos, samo sto crno mache, od kada je sajt prebacen na novi server, ne moze da se uloguje (nem' pojma sto). Ima nas oko desetak, samo sto sad ide lepo vreme pa ljudi nisu toliko za kompom. Vidim da ti se svideo forum i ekipa...  Jesam li u pravu ili sam u pravu? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #114 poslato: Maj 20, 2008, 02:24:04 pm » |
|
selenijum
|
У праву си ал оно скроз!!! А случајно налетих на вас....  Јесте ли сви мејд ин Лаћарак???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #115 poslato: Maj 20, 2008, 02:40:08 pm » |
|
Suki
|
Mache je mejd in Subotica, Maša je iz Beograda, povremeno se javi jedan lik iz Amerike (ziveo je nekada ovde), a ostali (ne znam da li sam nekog prevideo) su iz L.A. cityja! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #116 poslato: Maj 20, 2008, 02:41:42 pm » |
|
selenijum
|
A ko 'ebe pitanje..... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #117 poslato: Maj 20, 2008, 02:45:39 pm » |
|
Suki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #118 poslato: Maj 24, 2008, 07:02:16 pm » |
|
Ludaaa
|
Ne to nije pitanje  jel volis Duska Dugouska? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #119 poslato: Maj 24, 2008, 07:09:35 pm » |
|
selenijum
|
Dule legenda!!! A volesh li ti Kalimera??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|