« Odgovor #75 poslato: Mart 28, 2008, 11:01:37 pm » |
|
Ivanch3
|
U Jacobs 3 in 1 se ne može gledati kafa.....  Jel ti znaš da gledaš u šolju????
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #76 poslato: Mart 29, 2008, 12:39:32 pm » |
|
Ludaaa
|
znam  a jel pije neko obicnu kafuu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #77 poslato: Mart 29, 2008, 12:54:43 pm » |
|
Ivanch3
|
Drug Admin  Ti piješ običnu ili Nes???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #78 poslato: Mart 29, 2008, 12:59:47 pm » |
|
Ludaaa
|
obicnu
sto je nes bolja od obicne?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
|
|
|
« Odgovor #79 poslato: Mart 29, 2008, 01:00:57 pm » |
|
Ivanch3
|
Ja pijem samo Jacobs 3 in 1, običnu slabije pijem
Jel bih trebao da predjem na običnu????
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #80 poslato: Mart 29, 2008, 01:07:45 pm » |
|
Ludaaa
|
Ima jace dejstvo  a i meni je bolja  sa secerom ili bez?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #81 poslato: Mart 29, 2008, 01:10:14 pm » |
|
Ivanch3
|
Sa šećerom.... Običnu ne pijem jer onda ne mogu po celu noć da zaspim A jel ti piješ gorču ili sladju??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #82 poslato: Mart 29, 2008, 01:16:01 pm » |
|
Šuki
|
Sipam kafu u secer!  Imas li dzak ili da donosim ja? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #83 poslato: Mart 29, 2008, 01:31:52 pm » |
|
Ludaaa
|
nosices ti hoce biti ljubazan pa kupiti i kafu kad budes dolazio? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #84 poslato: Mart 29, 2008, 01:40:41 pm » |
|
Šuki
|
Kupicu!  Ness ili Jacobs? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #85 poslato: Mart 29, 2008, 04:41:48 pm » |
|
Ludaaa
|
Kupicu!  Ness ili Jacobs?  Grand  da stavim vodu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #86 poslato: April 02, 2008, 09:37:08 am » |
|
Šuki
|
Neka kljuca! Drustvo, idemo li na kafu kod Dragane, ili idemo na kafu kod Dragane? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #87 poslato: April 21, 2008, 04:55:23 pm » |
|
Ruki
|
meni bi bas prijala...
a kod koje od ove dve Dragane treba da se ide??????
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #88 poslato: April 21, 2008, 05:01:20 pm » |
|
Ivanch3
|
Ne... znam.... A gde se ide???? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #89 poslato: April 21, 2008, 05:17:44 pm » |
|
Ruki
|
pojma nemam.........
ko vozi,ili idemo stopom????
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
|