« Odgovor #15 poslato: April 25, 2008, 09:50:37 am » |
|
Šuki
|
Pa nisi dao drugu rec!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: April 25, 2008, 10:51:26 am » |
|
Ivanch3
|
zvučnik 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: April 25, 2008, 12:08:08 pm » |
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: April 25, 2008, 12:11:02 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Пешчаник Хипотенуза! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: April 25, 2008, 01:37:43 pm » |
|
Ivanch3
|
Meduza  Svinja
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: April 25, 2008, 03:33:21 pm » |
|
Ruki
|
sonja  meningitis
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: April 25, 2008, 03:36:16 pm » |
|
Dejan_
|
lenjingitis  prolece
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: April 25, 2008, 05:35:11 pm » |
|
Ruki
|
nalece  slika
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: April 25, 2008, 06:17:02 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
prilika
gajtan
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: April 25, 2008, 06:26:09 pm » |
|
Ruki
|
sultan margarin (rastimo) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Maj 17, 2008, 08:25:14 pm » |
|
selenijum
|
Klin
Voćka
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Maj 18, 2008, 04:46:10 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
pracka  knjiga 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Maj 18, 2008, 09:00:47 pm » |
|
selenijum
|
Briga
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Maj 19, 2008, 12:16:38 am » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Maj 19, 2008, 01:07:53 am » |
|
selenijum
|
Ti mene ono pravo zbunjujesh!!!  Chim se pojavish ja se pogubim  Smotana
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|