Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Dnevne teme
 Silovao ćerku 24 godine
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Silovao ćerku 24 godine  (Pročitano 930 puta)
« poslato: April 30, 2008, 01:34:03 pm »
Ruki
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ljudi opraštaju sve osim iskrenosti.

Jozef Fricl (73) pune 24 godine u podrumu svoje kuće u Donjoj Austriji držao zatočenu ćerku Elizabetu (42), koju je seksualno zlostavljao i napravio joj sedmoro dece

Austrijska policija uhapsila je Jozefa Fricla (73), koji je pune 24 godine u podrumu porodične kuće u Amštetenu, u pokrajini Donja Austrija, držao zatočenu ćerku Elizabetu (42), koju je svakodnevno seksualno zlostavljao. Otac monstrum napravio je ćerki sedmoro dece, od kojih je jedno umrlo tri dana po rođenju, a ostalo šestoro sada imaju između pet i 20 godina. Jozef Fricl je nadležnima priznao da je u podrumu skoro četvrt veka držao svoju ćerku i njenu decu zatočene.

Policija je sasvim slučajno otkrila stravičan zločin u kući Friclovih u nedelju, nekoliko dana nakon što je Elizabetina najstarija ćerka Kerstin (19) smeštena u bolnicu. Naime, devojka koja je od rođenja boravila u prostoriji bez svetla pre desetak dana nađena je ispred podruma, teško bolesna i bez svesti, sa navodno majčinom pisanom molbom da joj se pomogne. Jozef ju je odveo u bolnicu, gde su lekari zaključili da ima čudne simptome i da joj je život ugrožen. Zbog misteriozne bolesti lekari su zahtevali da majka dođe u bolnicu kako bi saznali nešto više o oboljenju. Policija se dala u potragu i Elizabetu, u pratnji oca, našla u blizini bolnice u kojoj je smeštena njena ćerka. Tada se saznalo i za njeno zlostavljanje, a otkriven je i podrum u kome je bila zatočena.

Prema saopštenjima nadležnih, Elizabetina stravična sudbina počela je u njenoj 11. godini, kad ju je otac Jozef prvi put silovao. Sedam godina kasnije, 28. avgusta 1984. godine, on ju je drogirao, odneo u podrum, vezao lancima i zatvorio. Jozef je vlastima potom prijavio da mu je ćerka nestala, tako da je za njom tragao čak i Interpol. S obzirom na to da policija nije mogla da nađe devojku, nadležni su na kraju pretpostavili da se Elizabeta priključila nekoj sekti.

U međuvremenu, pune 24 godine otac se u podrumu svakodnevno iživljavao nad ćerkom, ne dozvoljavajući joj da izađe na svetlost dana. Elizabeta je u podrumu rodila sedmoro dece. Jedno od njih, rođenih u incestu, preminulo je 1996. godine.

Dete je, prema Elizabetinom svedočenju, bilo jedno od blizanaca, a umrlo je zbog nedovoljne i neodgovarajuće nege. Jozef je telo umrle bebe zapalio. Troje dece, Lisu (16), Moniku (14) i Aleksandra (11), usvojio je i odgajao sa suprugom u stanu, rekavši vlastima i ženi da ih je ćerka ostavila na kućnom pragu sa pismima u kojima moli da se on o njima stara.

Ostalo troje dece, Kerstinu (19), Stefana (18) i Feliksa (5), monstrum nikad nije prijavio, niti im je dozvolio da izađu na dnevno svetlo, već su godinama vegetirali s majkom u podrumu. Zatočenici nisu dobijali nikakvu medicinsku pomoć, a namirnice i odeću dostavljao im je isključivo Jozef. Deca su naučila da govore od svoje majke i uz pomoć televizije, koju im je tamničar omogućio.

Supruga nije ni posumnjala

Za 24 godine supruga „čudovišta iz Amštetena" Rozmari nije ni posumnjala da Jozef krije njihovu ćerku u podrumu. Ona je izjavila da nikakav kontakt sa Elizabetom nije imala i da je podrum za nju bio „zabranjena" teritorija.

Nakon što je Kerstin smestio u bolnicu, Jozef Fricl je ostalo dvoje dece iz podruma odveo u kuću, tvrdeći supruzi da su se vratila zajedno sa ćerkom Elizabetom. Rozmeri ni tada nije posumnjala u svog supruga. Kada je policija otkrila skrovište monstruma, Rozmari je doživela težak šok. Ona se trenutno nalazi u bolnici, zajedno sa četvoro zatočenika iz podruma, koji su u teškom psihičkom i fizičkom stanju.

Primeran otac

Jozef Fricl, inače, je inženjer u penziji. Radio je za građevinsku kompaniju „Center". On i supruga Rozmari pored Elizabete imaju još četvoro dece, koja imaju svoje porodice.Fricl je u policiji izjavio da je, kao glava porodice, pomagao u rešavanju problema svoje dece i da se niko od njih na njegovo ponašanje nije žalio.

Inače, troje Elizabetine dece koja su usvojena i koja su rasla uz Jozefa i Rozmari - Lisa, Monika i Aleksandar imali su normalan život. Deca su lepo vaspitana, pohađala su školu i uživala odrastajući u vili sa dvorištem i bazenom. Oni, takođe, nisu primetili da se bilo šta čudno događa u podrumu.

/press/

Lud si Lud si Lud si

* image.jpg (17.46 KB, 400x410 - pregledano 121 puta.)
Sačuvana

Prolaze vozovi
u jednom od njih sada si ti
padaju prvi snjegovi
u ime ljubavi daj dodji mi

Rusim ti svijet jer blesav sam
kod ociju slijep
bio sam tvoj na tren
bio malo, malo zaljubljen

Ref.
Kad srce pocijepam ja ne zasivam
ko stare pantole ja sve ostavljam................
« Odgovor #1 poslato: April 30, 2008, 01:36:39 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Lud si Lud si Lud si Lud si Lud si
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
« Odgovor #2 poslato: April 30, 2008, 02:39:01 pm »
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

e jbt... kakav ludak... i to rodjenu cerku...  Ljutko Ljutko Ljutko
jadna ta zena   crying

i deca

Ljutko 3 Ljutko 3 Ljutko 3

to sve treba Fajter
« Poslednja izmena: April 30, 2008, 02:45:16 pm Maša » Sačuvana

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cheesy
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
« Odgovor #3 poslato: April 30, 2008, 10:45:17 pm »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Pa kako zena nije mogla da primeti,kako im je doturao hranu sve te godine? oh my god
Sačuvana

Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu..
Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
« Odgovor #4 poslato: Maj 01, 2008, 08:04:25 pm »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Tako nesto je za smrtnu kaznu i to bez da se premisljam!!! Fajter Fajter
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #5 poslato: Maj 01, 2008, 08:12:08 pm »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Treba ga streljati u skolskom dvoristu za primer deci  maddy
Sačuvana

Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu..
Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
« Odgovor #6 poslato: Maj 01, 2008, 10:53:09 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Treba ga streljati u skolskom dvoristu za primer deci  maddy
U odredjeno mesto.
Sačuvana

« Odgovor #7 poslato: Maj 08, 2008, 03:34:53 pm »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Djavo je slomio kalup kad me je pravio

gledala sam to na dnevniku i ne mogu da verujem koliko bolesnih mozgova ima, i jos kaze covek posle svega da mu je zao  budala pa sam sebe treba polako da kolje dok ne crkne
Sačuvana

Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...

Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
« Odgovor #8 poslato: Maj 17, 2008, 08:22:20 pm »
selenijum
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Ja i dalje ne mogu da vjerujem da bar zena to nije primjetila, koliko god da je bio oprezan...
Komshije su tek skoro izjavile kako im je neshto bilo sumnjivo.
Hoce ljudi da se proslave pa sad malo seruckaju!
Lako je udariti po tudjoj nesreci...
Sačuvana

Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Godine... Smešna strana sveta crno_mache 2 431 Poslednja poruka Jul 20, 2008, 12:48:27 pm
Maša
Račun za popravak crkve 1862. godine Smešna strana sveta crno_mache 0 225 Poslednja poruka Oktobar 06, 2007, 01:56:52 am
crno_mache
Godine&karakter Smešna strana sveta crno_mache 4 453 Poslednja poruka Decembar 22, 2007, 01:01:28 pm
Šuki
Najbolji filmovi 2007. godine Film & TV SIN 1 1006 Poslednja poruka Januar 03, 2008, 07:12:26 am
SIN
Intel isporučuje 100 miliona 45-nm procesora do kraja godine Hardver SIN 0 375 Poslednja poruka Jul 16, 2008, 08:46:01 pm
SIN
Tigra Design by TurkLoRD