« poslato: Februar 07, 2008, 10:58:14 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Koji su vaši hobiji na računaru? Da li više volite da pičite igrice, surfujete netom, radite nešto u photoshopu, služi vam za komunikaciju... Šta najviše radite od toga?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Februar 07, 2008, 12:06:32 pm » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Uglavnom sam na internetu, tačnije na laćarak.net  mada dosta koristim photoshop, ili slušam muziku. Igrice retko kad igram 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Februar 07, 2008, 12:46:00 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Da, photoshop je svima zabava. Aj ako imaš šta napravljeno, otvori temu, pa pokači.  Meni photo nonstop treba, ali nikad ne pravim ništa, samo uredjujem. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Februar 07, 2008, 02:50:12 pm » |
|
Ivanch3
|
Šta radim na kompjuteru????? Hm..... gubim vreme uglavnom 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Februar 07, 2008, 03:09:33 pm » |
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Februar 07, 2008, 05:01:55 pm » |
|
Šuki
|
Sta radim na kompu? Pa ovako: igram igrice, surfujem netom, stalno sam na ovom forumu, slusam muziku, gledam filmove, chatujem...  Samo ne radim ono sto bi trebalo-da radim istrazivanje za fakultet!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Februar 07, 2008, 09:32:59 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Sledeći.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Februar 07, 2008, 10:58:13 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Сакупљам апдејте за антивирус и остале програме, а кад ми досадно сортирам иконице на десктопу по боји и укусу!  Хахахаха! Углавном интернет, чет, пољопривредне светске базе података, тражење зеза и смишљање сплетки!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Februar 08, 2008, 01:15:28 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Сакупљам апдејте за антивирус и остале програме, а кад ми досадно сортирам иконице на десктопу по боји и укусу! Štaaa? A refresh? Nije valda da ne udraš refresh? Kako si to izostavio, jel to namerno? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Februar 08, 2008, 09:08:42 am » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Jack Bauer doesn't have a refresh button on his web browser. All events take place in real time! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Februar 08, 2008, 10:26:36 am » |
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Februar 08, 2008, 01:15:56 pm » |
|
Ivanch3
|
Radim isto što i Vuta kada nema neta i ne može da igra WoW 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Februar 14, 2008, 10:05:01 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Februar 14, 2008, 10:46:13 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
 |
|
|
Internet je dobro tržište na mnogo načina. Postoje mnogi načini za zaradu, a evo ispričaću vam šta je radio moj drugar... Prijavio se kao freelancer na nekom od sajtova, a specijalista je za hosting, no nema veze. Neko je tražio da se na njegovom sajtu odradi SEF (search engine optimization). Običnim rečima to je pretvaranje default nerazumljivih linkova u razumljive. Primer: http://localhost/sajt/index.php?option=com_contact&Itemid=3 treba da se pretvori u http://localhost/sajt/contact-us.htmlI on lik krene da postavlja ponudu, u moru ponuda. Razmišlja da li da stavi 30$, pa neće jer je to stvarno malo, pa 50$, pa na kraju stavi 100$ (da ne ispadne da ne ceni sebe).  Kad je već postavio ponudu, onda tek vidi da se cene kreću od 200 do 300$!! Bilo je nekih i ispod 200, ali na kraju on ispade najjeftiniji.  Uglavnom, ne znam da li je odradio taj posao, ali mi je rekao da malo freelancuje.  E sad, šta je suština... Suština je da je to posao od PET MINUTA!!! No nemojte sad misliti da to ne vredi te pare, tih 100, 200 ili 300 dolara, to se isplati posećenošću, ukoliko je sajt bogat s člancima. No, što je još lepše, to uopšte i nije njegova briga, on radi posao.  Eto... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Februar 15, 2008, 02:29:05 pm » |
|
Šuki
|
Smart.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
|