« Odgovor #15 poslato: Februar 15, 2008, 11:22:43 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Februar 16, 2008, 11:56:31 am » |
|
Šuki
|
I bre i kada nema nista zanimljivo ja opet piljim u tu sugavu masinu... Bas tako i kada nemam apsolutno nista sto bih radio na njemu ja moram da ga upalim pa makar samo gledao belo i ne radio nista... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Februar 16, 2008, 06:19:08 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Februar 18, 2008, 09:53:35 pm » |
unknown
U prolazu
Van mreže
|
Šta radim na kompu...?  Pa gledam u monitor  hehe zezam se  Uglavnom sam na netu ili radim u photoshopu e da ponekad i kanter igram (ovo sam napisao zbog admina) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Februar 18, 2008, 09:56:07 pm » |
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Mart 22, 2008, 01:42:48 pm » |
|
Ludaaa
|
Msn mi je stalno online, pored ovog foruma ima jos 3 na kojima se oglasavam redovno tako da mi komp najvise sluzi za komuniciranje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Mart 22, 2008, 01:56:51 pm » |
|
Ivanch3
|
Eh da sam proveo isto toliko vremena za knjigom koliko i za kompjuterom gde bi mi bio kraj............... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Mart 22, 2008, 01:59:15 pm » |
|
Šuki
|
Gde bi nam obojici bio kraj.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Mart 22, 2008, 07:19:03 pm » |
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Mart 22, 2008, 07:45:08 pm » |
|
Šuki
|
Nije nikada kasno za takve stvari... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|