Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Dnevne teme
 Žene bolji vozači od muškaraca
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Žene bolji vozači od muškaraca  (Pročitano 898 puta)
« Odgovor #15 poslato: Jul 20, 2008, 08:19:54 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Kako je ovo brutalno... scared scared
Sačuvana

« Odgovor #16 poslato: Jul 31, 2008, 09:58:27 am »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

A прочитајте ово, иначе преузето са другог Форума, човек је искрен до бола...  lol  lol  lol

FORD_TRANZIT
OBRENOVAC

Član broj: 188736
*.beogrid.net.

Re: Bazeni Intex i Bestway pre 3 dana i 22h

Ja sam kupio intex bazen 305 precnik deca zapevaju za kupanjem.Namontiram ga kasno uvece napunimo vodu klinke mastaju o kupanju a naravno i ja, i gle cuda sta se desava ujutru.Zena svako jutro ustaje pre mene da bi upalila kombi da natovari cvece a ujedno i da malo vozi posto je nedam preko dana jer nema polozeno a i da ga nepolupa,kresne ga krene iz garaze u rikverc prema plasteniku a na toj strani bazen,posto je vesta u voznji na retrovizore ona ga pregazi voda pici ko luda ona izleti iz kombija uleti u sobu a ja jos spavam probudi me i kaze ja udarila kombijem ,a neprica da je zveknula u bazen ja pomislio udarila u zid pocnem da besnim izletim napolje da vidim stetu kad ja imam sta i da vidim u dvoristu mala reka.Zato ljudi zenama nedajte da voze ako nemaju polozeno a u dvoristu imate bazen.Uz bazen sto sam dobio lepak i dva parceta platna uspesno sam zalepio bazen pocepan nekih 20cm.Lepak je fantazija nema sanse da se odlepi jedino sto se vidi .

A sto se tice plavog kamena to sam video na gradskim bazenima kada smo cistili podrum ispod zatvorenog bazena ,plavog kamena je bilo na dzakove i ja sam ga uzeo da prskam paradaiz itd ......covek koji je tamo radio kaze da ubacivaju u bazen i meni je bilo cudno ali sam se setio tog kada sam procitao vase komentare o plavom kamenu....... 

Smeh
 Smeh
 Smeh

Преузето са
http://www.elitemadzone.org/p2012388
Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
« Odgovor #17 poslato: Jul 31, 2008, 02:07:46 pm »
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži Na mreži

:)

joj...

Smeh Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cheesy
« Odgovor #18 poslato: Jul 31, 2008, 03:51:17 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Jadan Bazen  crying crying crying crying
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Vozači kroz znakove Razno Srki Boy 0 287 Poslednja poruka Jul 30, 2007, 04:56:44 pm
Srki Boy
Rečnik Vozača u Srbiji Smešna strana sveta Srki Boy 5 558 Poslednja poruka Oktobar 10, 2007, 02:43:04 pm
nisam_kao_on
Svet po meri muškaraca... Smešna strana sveta « 1 2 » crno_mache 15 824 Poslednja poruka Oktobar 08, 2007, 01:34:12 am
crno_mache
Tigra Design by TurkLoRD