A прочитајте ово, иначе преузето са другог Форума, човек је искрен до бола...

FORD_TRANZIT
OBRENOVAC
Član broj: 188736
*.beogrid.net.
Re: Bazeni Intex i Bestway pre 3 dana i 22h
Ja sam kupio intex bazen 305 precnik deca zapevaju za kupanjem.Namontiram ga kasno uvece napunimo vodu klinke mastaju o kupanju a naravno i ja, i gle cuda sta se desava ujutru.Zena svako jutro ustaje pre mene da bi upalila kombi da natovari cvece a ujedno i da malo vozi posto je nedam preko dana jer nema polozeno a i da ga nepolupa,kresne ga krene iz garaze u rikverc prema plasteniku a na toj strani bazen,posto je vesta u voznji na retrovizore ona ga pregazi voda pici ko luda ona izleti iz kombija uleti u sobu a ja jos spavam probudi me i kaze ja udarila kombijem ,a neprica da je zveknula u bazen ja pomislio udarila u zid pocnem da besnim izletim napolje da vidim stetu kad ja imam sta i da vidim u dvoristu mala reka.Zato ljudi zenama nedajte da voze ako nemaju polozeno a u dvoristu imate bazen.Uz bazen sto sam dobio lepak i dva parceta platna uspesno sam zalepio bazen pocepan nekih 20cm.Lepak je fantazija nema sanse da se odlepi jedino sto se vidi .
A sto se tice plavog kamena to sam video na gradskim bazenima kada smo cistili podrum ispod zatvorenog bazena ,plavog kamena je bilo na dzakove i ja sam ga uzeo da prskam paradaiz itd ......covek koji je tamo radio kaze da ubacivaju u bazen i meni je bilo cudno ali sam se setio tog kada sam procitao vase komentare o plavom kamenu.......

Преузето са
http://www.elitemadzone.org/p2012388