« poslato: Mart 24, 2008, 11:35:32 pm » |
|
Dejan_
|
Sajt Yahoo!Movies je objavio listu od 10 filmova koji su istorijski netačni.. Listu filmova možete videti na sledećem linku: http://movies.yahoo.com/feature/10mosthistoricallyinaccurate.htmlVidim da je tu i sjajni apocalypto 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Mart 25, 2008, 01:55:56 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Vidim da je tu i sjajni apocalypto  Prc! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Mart 25, 2008, 02:00:24 am » |
|
Dejan_
|
Rekao sam odmah da je to glavna zamerka filma 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Mart 25, 2008, 02:04:33 am » |
|
Maša
|
A zašto tu nisu ubrojali i Troju? Perseja koja se tamo nešto muva sa Bred Pitom mislim da nije postojala... U Filmu ona je Parisova i Hektoreva sestra, a prema čika Homeru i grčkoj mitologiji njihova sestra se zvala Kasandra...  ne znam... možda grešim... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Mart 25, 2008, 02:16:35 am » |
|
Dejan_
|
A zašto tu nisu ubrojali i Troju?
Iako kazu da se ne slaze sa Ilijadom, meni to nista ne znaci.Jedino mozda ono Paris po istoriji Ahil ubije jednom strelom u petu (jer je jedino tu bio ranjiv, zato jer ga je mati drzala za nju kada ga je kao bebu potopila u reku(ne mogu imena da se setim)), a u filmu su sasuli milion strela u njega da bi ga ubili. :scratch:I ne znam kada su to Grci bili plavokosi  .Ali ipak je to holivudski projekat 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Mart 25, 2008, 02:27:33 am » |
|
Maša
|
nema taj film baš veze sa Ilijadom...  Nema ni jako bitne teme na početku kao što je Žrtvovanje Ifigenije...  mislim da je bilo bitnije napraviti neki bum od filma zbog glumačke ekipe... sve ostalo je BLAGO netačno... i najcrnje, kao čekaš da se pojavi trojanski konj... i kad se pojavila ta scena bila je veoma štura... auuuuuuuuu ja sam baš ocrnila ovaj film... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Mart 25, 2008, 11:52:20 am » |
|
Dejan_
|
nema taj film baš veze sa Ilijadom...
Kako mislis nema veze? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Mart 25, 2008, 12:11:32 pm » |
|
Maša
|
a, pa u principu, oni su samo na osnovnom nivou pratili Ilijadu... isto je paris&helena, trojanski konj. Troja koju je radio BBC je fantasticna. Film ima dva dela, i kad citas mitologiju ili Homera, prepoznajes scene u filmu, sto se ne moze reci sa Troju sa B.Pitom. U svakom slucaju, ja sam shvatila da je poenta holivudske Troje bila samo da bude velikiiiii holivudski bum... sa popularnim glumcija...  e sad sam stvarno preterala... ha ha ha 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Mart 25, 2008, 12:20:06 pm » |
|
Dejan_
|
Al`ti ne volis Troju.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Mart 25, 2008, 12:28:16 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Jedino mozda ono Paris po istoriji Ahil ubije jednom strelom u petu (jer je jedino tu bio ranjiv, zato jer ga je mati drzala za nju kada ga je kao bebu potopila u reku(ne mogu imena da se setim))
Стикс 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Mart 25, 2008, 09:51:49 pm » |
|
Ivanch3
|
Tako je Jack 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Mart 25, 2008, 10:00:05 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|