« Odgovor #15 poslato: Februar 13, 2008, 11:39:02 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Ej, пази, прво је оцрнио Енглезе у Брејвхарту, па Јевреје и Римљане у Страдању, па Амере у Ер Америки, па опет Енглезе у Брејвхарту, па ванземаљце у Знацима, па је сад прешао на изумрле народе у Апокалипту! Кога ли ће сад на зуб??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Februar 13, 2008, 11:42:14 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Ej, пази, прво је оцрнио Енглезе у Брејвхарту, па Јевреје и Римљане у Страдању, па Амере у Ер Америки, па опет Енглезе у Брејвхарту, па ванземаљце у Знацима, па је сад прешао на изумрле народе у Апокалипту! Кога ли ће сад на зуб???  А да, оцрнио је и нас праве мушкарчине у фимлу Шта Жене Желе! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Februar 13, 2008, 11:43:18 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Ej, пази, прво је оцрнио Енглезе у Брејвхарту, па Јевреје и Римљане у Страдању, па Амере у Ер Америки, па опет Енглезе у Брејвхарту, па ванземаљце у Знацима, па је сад прешао на изумрле народе у Апокалипту! Кога ли ће сад на зуб???  А да, оцрнио је и нас праве мушкарчине у фимлу Шта Жене Желе!  Вид која сам ја величина, самог себе цитирам! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Februar 13, 2008, 11:49:21 pm » |
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Februar 13, 2008, 11:50:19 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Ej, пази, прво је оцрнио Енглезе у Брејвхарту, па Јевреје и Римљане у Страдању, па Амере у Ер Америки, па опет Енглезе у Брејвхарту, па ванземаљце у Знацима, па је сад прешао на изумрле народе у Апокалипту! Кога ли ће сад на зуб???  А да, оцрнио је и нас праве мушкарчине у фимлу Шта Жене Желе!  Вид која сам ја величина, самог себе цитирам!  
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Februar 13, 2008, 11:52:07 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Februar 13, 2008, 11:53:56 pm » |
|
Dejan_
|
Ej, пази, прво је оцрнио Енглезе у Брејвхарту, па Јевреје и Римљане у Страдању, па Амере у Ер Америки, па опет Енглезе у Брејвхарту, па ванземаљце у Знацима, па је сад прешао на изумрле народе у Апокалипту! Кога ли ће сад на зуб???  Mozda nas?Tu bi mu bio kraj karijere.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Februar 14, 2008, 12:03:47 am » |
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Februar 14, 2008, 12:06:13 am » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Да, патио се он са Турцима још у филму Галипоље, мислим да је Дејан можда у праву...? Хммм...! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|