Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Film & TV (Urednik: Dejan_)
 Film koji je na vas ostavio utisak..
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Film koji je na vas ostavio utisak..  (Pročitano 1475 puta)
« poslato: April 21, 2008, 09:48:49 pm »
Dejan_
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ne mislim koji vam je najbolji film,vec poslednji dobar koji ste pogledali.. Hmm...
Odgledao sam "Zamisli Argentinu" od Kristofera Hemptona.Film o totalitarnim rezimima i njihovim zrtvama,veoma potresna prica o sudbini jednog para koga fantasticno glume Ema Tompson i Antonio Banderas. thumb up 1
Sačuvana

Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu..
Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
« Odgovor #1 poslato: April 21, 2008, 10:01:27 pm »
Dejan_
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

A mnogo jak utisak je za mene ostavio film Notebook..Nisam bas ljubitelj te vrste filmova,ali odgledao sam ga u jednom dahu.Film je inace radjen po knjizi,dirljiva ljubavna prica.. blush
Preporucujem ga svima,a devojke dok budu gledale pored sebe obavezno da imaju pakovanje maramica biggie
« Poslednja izmena: April 21, 2008, 10:38:04 pm Dejan_ » Sačuvana

Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu..
Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
« Odgovor #2 poslato: April 21, 2008, 11:35:03 pm »
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

E Notebook je stvarnoooo  odlican film...

thumb up thumb up thumb up

« Poslednja izmena: April 21, 2008, 11:37:15 pm Maša » Sačuvana

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cheesy
« Odgovor #3 poslato: April 22, 2008, 01:10:03 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Хммм, скоро сам поново одгледао Bowling for Columbine од Мајкла Мура, заиста га вреди погледати, у пакету са његовим најновијим филмом Sicko. Оба филма се, на Муров сада већ препознатљив начин жестоке критике Клинтонове и Бушове администрације, уз доста тешке истине али и интелигентне сатире о тренутном стању у америчком друштву, баве доста интересантним темама које на први поглед делују уско усмерене на саму Америку, али су заиста примењиве на многе проблеме са којима се сваки обичан човек сусреће било где у свету.
После ових филмова заиста стекнете неки утисак да су патња и криминал који је узрокује у сржи исти било где, и у Америци и у Европи, па и код нас, а да се једино разликују људи који се на тој патњи богате.
Разликују се по висини профита који остваре, наравно!

Филмови су мало тежи, али таква је и Мурова истина!

Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
« Odgovor #4 poslato: April 22, 2008, 09:33:13 pm »
Dejan_
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Gledao sam Bowling for Columbine.Taj film kao i Farenhajt 9/11 jednostavno razvaljuju.Ti Ameri stvarno ne znaju gde su suplji,a sole pamet citavom svetu.Citava zemlja je pod upravom lobista i uticajnih osoba a narod stvarno veruje da su njihova prava zastupljena. Lud si
Sačuvana

« Odgovor #5 poslato: April 25, 2008, 03:49:13 pm »
Dejan_
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

http://www.imdb.com/title/tt0419749/
Ponovo sam ga odgledao.Film radjen po istinitoj prici..Vin Diesel u totalno drugacijoj i sjajnoj ulozi..dva sata filma mi je proletelo samo tako..Svaka preporuka Hmm...
Sačuvana

« Odgovor #6 poslato: April 30, 2008, 10:13:33 pm »
Dejan_
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Abre los ojos (1997)
Veoma zbunjujuci film,jer pola filma nisam znao da li je u pitanju san ili java.Ali prica je dobra.Licno poznajem par ljudi koji bi pali u nepovratnu depresiju kada bi im se desilo nesto slicno.Ljudi koji se uglavnom oslanjaju na izgled a ne na ono sto ih pokrece iznutra..Ne znam kako ga ranije nisam gledao.. Hmm... thumb up 1 thumb up 1 thumb up 1
Sačuvana

« Odgovor #7 poslato: Maj 01, 2008, 08:31:51 pm »
Dejan_
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jel zna neko kako se zove novi film o Ce Gevari,mislim da treba da se pojavi na Kanskom festivalu? Češko
Sačuvana

« Odgovor #8 poslato: Maj 01, 2008, 10:48:37 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Ja ne znam.
A film koji je na mene ostavio utisak je...

Češko

Pa mnogo njih.  smile
Sačuvana

« Odgovor #9 poslato: Maj 02, 2008, 08:03:48 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Na mene utisak ostavljaju samo Blockbasteri.....

Šalim se Lord of the Rings je film koji me je oduševio i koji mogu gledati iznova i iznova i iznova  thumb up
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
« Odgovor #10 poslato: Maj 02, 2008, 09:17:23 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Хммм...

Одгледах овај No Country For Old Men, смрзо сам се како онај лик из Шунка Шунка глуми психопату! Хавијер Бардем, мислим да је добио и Оскара за ову улогу.
Филм је да се најежиш, три пута сам га гледао и сваки пут добијам онај свима познат осећај из снова кад те неко вија а ти никако не успеваш да побегнеш, тотална неминовност у следу догађаја и, што би на крају рекао Томи Ли Џонс, и онда сам се пробудио! ...

Ретко јак филм!

thumb up 1
Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
« Odgovor #11 poslato: Jun 06, 2008, 12:41:20 am »
Dejan_
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Preporucijem vam da pogledate,noviji je film,u stvari dokumentarac..
How art made the world, bbc series:
http://www.pbs.org/howartmadetheworld/
Naravno ko voli.. Hmm...
Sačuvana

« Odgovor #12 poslato: Jun 08, 2008, 02:46:58 pm »
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

eee  to su stvarno  super emisije...  thumb up thumb up thumb up
Sačuvana

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cheesy
« Odgovor #13 poslato: Avgust 05, 2008, 10:18:18 am »
Dejan_
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ovo vreme bas i nije za gledanje filmova,ali sam naleteo na
Into the Wild..
i film je ostavio na mene jak utisak.

Momku je dosadio 21. vek, i sve materijalne stvari,novac,kartice,lazne diplome,osmesi,podilazenje,odlucuje da ode u divljinu,sam,bez zelje da bude nadjen.Ako ikad budete u prilici,nemojte propustiti da odgledate ovaj film. thumb up 1
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Čega se koji znak plaši Astrologija Srki Boy 0 795 Poslednja poruka Jul 30, 2007, 04:48:56 pm
Srki Boy
Koji ste lik iz crtaca? Razno Šuki 13 618 Poslednja poruka Decembar 13, 2007, 12:22:55 pm
aubergine
Da li ste gledali ovaj film? Film & TV SIN 8 850 Poslednja poruka Februar 07, 2008, 12:55:28 am
SIN
Posle Seksa i grada i Prijatelji kao film Film & TV Šuki 3 439 Poslednja poruka Avgust 06, 2008, 06:56:54 pm
Ruki
Film?????? Film & TV Ivanch3 7 533 Poslednja poruka Septembar 11, 2008, 05:02:59 pm
Ruki
Tigra Design by TurkLoRD