« poslato: April 21, 2008, 09:48:49 pm » |
|
Dejan_
|
Ne mislim koji vam je najbolji film,vec poslednji dobar koji ste pogledali..  Odgledao sam "Zamisli Argentinu" od Kristofera Hemptona.Film o totalitarnim rezimima i njihovim zrtvama,veoma potresna prica o sudbini jednog para koga fantasticno glume Ema Tompson i Antonio Banderas. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: April 21, 2008, 10:01:27 pm » |
|
Dejan_
|
A mnogo jak utisak je za mene ostavio film Notebook..Nisam bas ljubitelj te vrste filmova,ali odgledao sam ga u jednom dahu.Film je inace radjen po knjizi,dirljiva ljubavna prica..  Preporucujem ga svima,a devojke dok budu gledale pored sebe obavezno da imaju pakovanje maramica 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: April 21, 2008, 10:38:04 pm Dejan_ »
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: April 21, 2008, 11:35:03 pm » |
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: April 22, 2008, 01:10:03 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Хммм, скоро сам поново одгледао Bowling for Columbine од Мајкла Мура, заиста га вреди погледати, у пакету са његовим најновијим филмом Sicko. Оба филма се, на Муров сада већ препознатљив начин жестоке критике Клинтонове и Бушове администрације, уз доста тешке истине али и интелигентне сатире о тренутном стању у америчком друштву, баве доста интересантним темама које на први поглед делују уско усмерене на саму Америку, али су заиста примењиве на многе проблеме са којима се сваки обичан човек сусреће било где у свету. После ових филмова заиста стекнете неки утисак да су патња и криминал који је узрокује у сржи исти било где, и у Америци и у Европи, па и код нас, а да се једино разликују људи који се на тој патњи богате. Разликују се по висини профита који остваре, наравно! Филмови су мало тежи, али таква је и Мурова истина!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: April 22, 2008, 09:33:13 pm » |
|
Dejan_
|
Gledao sam Bowling for Columbine.Taj film kao i Farenhajt 9/11 jednostavno razvaljuju.Ti Ameri stvarno ne znaju gde su suplji,a sole pamet citavom svetu.Citava zemlja je pod upravom lobista i uticajnih osoba a narod stvarno veruje da su njihova prava zastupljena. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: April 25, 2008, 03:49:13 pm » |
|
Dejan_
|
http://www.imdb.com/title/tt0419749/Ponovo sam ga odgledao.Film radjen po istinitoj prici..Vin Diesel u totalno drugacijoj i sjajnoj ulozi..dva sata filma mi je proletelo samo tako..Svaka preporuka 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: April 30, 2008, 10:13:33 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 01, 2008, 08:31:51 pm » |
|
Dejan_
|
Jel zna neko kako se zove novi film o Ce Gevari,mislim da treba da se pojavi na Kanskom festivalu? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 01, 2008, 10:48:37 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Ja ne znam. A film koji je na mene ostavio utisak je...  Pa mnogo njih. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Maj 02, 2008, 08:03:48 pm » |
|
Ivanch3
|
Na mene utisak ostavljaju samo Blockbasteri..... Šalim se Lord of the Rings je film koji me je oduševio i koji mogu gledati iznova i iznova i iznova 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Maj 02, 2008, 09:17:23 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Хммм... Одгледах овај No Country For Old Men, смрзо сам се како онај лик из Шунка Шунка глуми психопату! Хавијер Бардем, мислим да је добио и Оскара за ову улогу. Филм је да се најежиш, три пута сам га гледао и сваки пут добијам онај свима познат осећај из снова кад те неко вија а ти никако не успеваш да побегнеш, тотална неминовност у следу догађаја и, што би на крају рекао Томи Ли Џонс, и онда сам се пробудио! ... Ретко јак филм! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Jun 06, 2008, 12:41:20 am » |
|
Dejan_
|
Preporucijem vam da pogledate,noviji je film,u stvari dokumentarac.. How art made the world, bbc series: http://www.pbs.org/howartmadetheworld/ Naravno ko voli.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Jun 08, 2008, 02:46:58 pm » |
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Avgust 05, 2008, 10:18:18 am » |
|
Dejan_
|
Ovo vreme bas i nije za gledanje filmova,ali sam naleteo na Into the Wild.. i film je ostavio na mene jak utisak. Momku je dosadio 21. vek, i sve materijalne stvari,novac,kartice,lazne diplome,osmesi,podilazenje,odlucuje da ode u divljinu,sam,bez zelje da bude nadjen.Ako ikad budete u prilici,nemojte propustiti da odgledate ovaj film. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|