« poslato: Maj 17, 2008, 07:11:26 pm » |
|
selenijum
|
Vjerujem da je vecina vas, ako ne gledala, barem chula za ovu morbidnu porodicu... E, mene interesuje da li e iko od vas gledao staru crno bijelu seriju. Tako je i pochela saga o njima... Vecina je chula samo za filmove i eventualno crtani film koji se nekada prikazivao na Cartoon Network... Jedna od najjachih serija ikada, ako volite crni humor, ali je na zalost vishe ne prikazuju nigdje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Maj 17, 2008, 07:54:50 pm » |
|
Suki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Maj 17, 2008, 07:57:14 pm » |
|
selenijum
|
Ma ja sam to ko mala gledala i evo sad nadjoh na net-u sve epizode za download ( www.thepiratebay.org ). Jedva chekam sledeci mjesec da ih poskidam....Ovaj sam ispucala... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Maj 17, 2008, 08:11:34 pm » |
|
Suki
|
Korisna informacija!! Good job! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Maj 17, 2008, 08:17:32 pm » |
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Maj 17, 2008, 08:25:16 pm » |
|
Suki
|
Odlicno, odlicno! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Maj 17, 2008, 09:11:02 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Е да, уз њих на ТВу сам одрастао, некако ми је и реалност тада лакше падала!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 17, 2008, 09:17:01 pm » |
|
selenijum
|
OTKAD OVO NISAM CHULA I VIDJELA!!! Kez mi je bio konstantno na licu!!!  Nije mi palo na pamet da bi to moglo biti na youtube! Kako cu dochekati prvi pa da skinem to sebi... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 17, 2008, 09:32:52 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Хм, сад се сетих да ти кажем да покушаш на рапидшеру? Ево ти један добар претраживач, па покушај: http://rapidshare-search-engine.com/Стварно, Адамси су непоновљиви! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Maj 18, 2008, 10:21:26 am » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Maj 18, 2008, 03:49:44 pm » |
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Maj 19, 2008, 10:08:03 am » |
|
|
|
|