« poslato: Februar 13, 2008, 11:34:50 pm » |
|
Dejan_
|
Koliko puta se u filmu desilo da negativac ima pozitivca u rukama (na nisanu, na vrhu maca, ispred topa...) i, umesto da ga rokne... ne... on mu drzi propoved tipa: "Toliko dugo sam cekao ovaj dan da iskalim svoju tipicno neobjasnjivu mrznju jednog negativca prema pozitivcu..." I tako bar 5 minuta... Ili dok se ne odlomi plafon i padne mu na glavu... Da li vas nerviaju takvi scenariji? Cemu to? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Februar 13, 2008, 11:57:23 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Да! Као и зашто у сваком америчком филму сви се нешто као поносе, у фазону, сине поносим се тобом, или већ тако то? Гдес' ти то код нас још видео? Ти Амери нека баш поносита нација, нема шта!? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Februar 13, 2008, 11:59:17 pm » |
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Februar 14, 2008, 12:00:01 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Да! Као и зашто у сваком америчком филму сви се нешто као поносе, у фазону, сине поносим се тобом, или већ тако то? Гдес' ти то код нас још видео? Ти Амери нека баш поносита нација, нема шта!?  Kod nas to nema. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Februar 14, 2008, 12:00:35 am » |
|
Dejan_
|
Да! Као и зашто у сваком америчком филму сви се нешто као поносе, у фазону, сине поносим се тобом, или већ тако то? Гдес' ти то код нас још видео? Ти Амери нека баш поносита нација, нема шта!?  istina 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Februar 14, 2008, 12:06:21 am » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Koliko puta se u filmu desilo da negativac ima pozitivca u rukama (na nisanu, na vrhu maca, ispred topa...) i, umesto da ga rokne... ne... on mu drzi propoved tipa: "Toliko dugo sam cekao ovaj dan da iskalim svoju tipicno neobjasnjivu mrznju jednog negativca prema pozitivcu..." I tako bar 5 minuta... Ili dok se ne odlomi plafon i padne mu na glavu... Da li vas nerviaju takvi scenariji? Cemu to?  Копола је то лепо избегао у Апокалипси Данас (ето, опет апокалипса!), Муфлон, овај Марлон Брандо је стигао само да каже "... THe Horror!..." док га је Мартин Шин касапио к'о вола у купусу! А и иначе ти такви горепоменути филмови ретко кад и вреде шта, осим за мало забаве без превише мозгања!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Februar 14, 2008, 12:10:02 am » |
|
Dejan_
|
Zbog takvih stvari nemogu da gledam pomenutog Stivena Sigala 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Februar 14, 2008, 12:15:21 am » |
|
Dejan_
|
Копола је то лепо избегао у Апокалипси Данас (ето, опет апокалипса!), Муфлон, овај Марлон Брандо је стигао само да каже "... THe Horror!..." док га је Мартин Шин касапио к'о вола у купусу! А и иначе ти такви горепоменути филмови ретко кад и вреде шта, осим за мало забаве без превише мозгања! [/quote] 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Februar 14, 2008, 12:16:19 am » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Zbog takvih stvari nemogu da gledam pomenutog Stivena Sigala  Ево шта ми друг послао, пре неки дан, на ту тему: Gde si Jack, Ponovo su pustale Segala na pinku. Naravno nisam gledao (gledao sam Kenedija), ali je moj brat gledao Urban Justice. Rekao je da je u pitanju prosecan film. Moras ga razumeti, ipak on nije upoznat sa periodom "hitova" koji je Segal morao da snimi a posle svima pricao kako je potpisao los visegodisnji ugovor . Да, чувени Сигалов изговор за све после првог дела Под Опсадом па до Урбане Правде, који мало и личи на правог њега! Иначе, од оног каратисте што је глумио нинџа мајстора у Пакет Аранжману сам на ТВу сазнао да Сигал иначе иде по Паризу и пева уз клавир по клубовима, тако да...  Најозбиљније лик причао!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Februar 14, 2008, 12:22:27 am » |
|
Dejan_
|
Ccc kakav jazavac!E,ali stvarno nemogu coveka da vidim ocima.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Februar 14, 2008, 12:24:53 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Иначе, од оног каратисте што је глумио нинџа мајстора у Пакет Аранжману сам на ТВу сазнао да Сигал иначе иде по Паризу и пева уз клавир по клубовима, тако да...
Најозбиљније лик причао!!! Sigal je čudo od deteta! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Februar 14, 2008, 05:38:10 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Februar 14, 2008, 09:59:34 pm » |
|
|
|
|