« poslato: Maj 21, 2007, 04:23:37 am » |
daliborsuhanji
U prolazu
Van mreže
|
Ako imate pitranje poslajite. Najverovatnije cu odgovoriti, ako mi ne rikne komp ili ne puisem programe, sto je cesto
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Maj 21, 2007, 11:08:38 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Za pomoć smo svi tu. Ako imate nekih pitanja, javite se.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 09, 2007, 12:10:57 pm SIN »
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 21, 2007, 05:13:27 pm » |
nenad
U prolazu
Van mreže
|
zasto mi komp stalno blokira pa moram da ga restartujem?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bas je lako mrsavima za njih uvek nesto ima,mi ovako punacki borimo se junacki.Onaj sto se ustrucava da vecera i rucava,sav je smrknut,nema snage,skroz je crknut...i mnogo bolje se tuca kad si debeljuca!Ne treba nikom drama oko viska kilograma zaboravi sve ostalo i s'ponosom nosi salo!!!
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 21, 2007, 05:43:24 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Može biti svašta. Jel javi neku grešku prvo? Jel imaš antivirus? U svakom slučaju najbolje rešenje je da reinstaliraš sistem. Opet može biti da ti je nešto i neispravno, pa zato prvo lepo digneš sistem da budeš siguran da nije do njega.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 21, 2007, 10:13:48 pm » |
nenad
U prolazu
Van mreže
|
nije do sistema.sistem je nov
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bas je lako mrsavima za njih uvek nesto ima,mi ovako punacki borimo se junacki.Onaj sto se ustrucava da vecera i rucava,sav je smrknut,nema snage,skroz je crknut...i mnogo bolje se tuca kad si debeljuca!Ne treba nikom drama oko viska kilograma zaboravi sve ostalo i s'ponosom nosi salo!!!
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 22, 2007, 11:11:31 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
E onda skini neki gold memory tester, pa vidi da li je memorija. Može biti i grafika naravno, pa vidi koja je najnovija verzija drajvera pa probaj s njom. I naravno, loše napajanje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Maj 20, 2008, 02:58:10 pm » |
|
selenijum
|
1.Ima li smisla da inst.Vistu, dizacu sistem ponovo pa ne mogu da se odluchim izmedju V> i xp-a? 3000megaherca, 1GB ram, 512 graf. Chula sam i prochitala prilichno puno negativnih komentara o njoj...
2.Pre par dana dok sam bila na netu komp mi se sam od sebe par puta restartovao....Shta je za reci...?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 20, 2008, 03:29:38 pm » |
|
Šuki
|
Po iskustvima mnogih XP je ipak najbolji operativni sistem. Nisam siguran, ali mislim da na visti ne rade sve igre (ako ih igras). Graficki mislim da Vista izgleda lepse od XP-a, ali XP je ipak XP! Cucemo sta ce ti reci i Sin. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 20, 2008, 03:44:52 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Ma može se i Vista opušteno koristiti, nije sad situacija kao pre par meseci. Ima bolju podršku za drajvere nego ranije. E sad, ako je tvoj računar malo stariji, ima recimo ddr ram a ne ddr2, a samim tim ima i stariji tip procesora - ja bi na njega uvek radije stavio xp. Iskreno - nemaš potrebe da menjaš išta, sve ti radi. Jedino ako hoćeš malo da ga ubudžiš da izgleda lepše, skineš neki vista pack program i instaliraš. Izgleda skoro kao vista, lepše je od xp-a... Jedina razlika izmedju viste i xp-a je ta što će neke najnovije igrice raditi samo na Visti, ali te su još uvek retke. Ja sam još uvek za xp... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Maj 20, 2008, 03:49:06 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Maj 21, 2008, 08:59:15 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Problem rešen.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Maj 23, 2008, 01:11:27 pm » |
|
selenijum
|
 |
|
|
Ma 'bem ti ja i kompove i sve...Poludela sam...Dovedem druga da mi instalira xp...Znam kako se dize '98. al nikad nisam gledala dizanje xp-a...Donese chovjek cd i sve je bilo divno i krasno, osim toga shto nije zapisao koji mi drajveri trebaju za npr,zvuchnu, mreznu i graf.karticu... I nece i nece inece i nece....Sva srecam sjetim se da sam dobila CD kad sam kupovala komp...On je otishao i ostala ja sama da pokusham uraditi neshto shto sam samo gledala i to prilichno ne zainteresovano...Bila sam ubjedjena da cu sve zeznuti...No uspjela sam...Instalirala sam drajvere za mreznu kart. i zvuchnu...Pokrenula net i sve super dok nisam otishla na neku stranicu. Ja listam a slova skakucu na sve strane...Nije instalirana grafichka...Nemam pojma koja je...Od drajvera shto imaju na cd-u, ne odgovara ni jedan...Pa trazi neki program koji ce mi reci koja je grafichka, pa trazi drajvere pa instaliraj....Ma pukla sam.... 'Bem ti i komp i sve... ps: 2 dana skidala igricu Monty Python-Complete Waste of Time i zaboravim da je prebacim na D...Toga sam se sjetila kad sam podigla sistem...Uff... Evo josh sam se sad opet iznervirala pishuci sve ovo... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Maj 23, 2008, 02:07:56 pm » |
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Maj 23, 2008, 02:09:26 pm » |
|
selenijum
|
Nashla sam everesr i savim fino je posluzio....Nek je napokon mojim mukama kraj... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Maj 25, 2008, 01:52:23 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Selenijum, da ti olakšam malo.  Kod tih grafičkih kartica, najčešće su dve varijante u pitanju - Ati radeon, ili Nvidia gforce. Oboje imaju univerzalne drajvere, znači skineš recimo drajver za gforce i on radi kako treba na bilo kom modelu. Doduše, ne važi to 100% uvek, ali zato uvek treba imati te diskove koje dobiješ kad kupuješ računar.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|