Laćarak
+ Laćarak » Kompjuteri » Hardver
 Besplatan servis
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1] 2 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Besplatan servis  (Pročitano 3290 puta)
« poslato: Maj 21, 2007, 04:23:37 am »
daliborsuhanji
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

Ako imate pitranje poslajite. Najverovatnije cu odgovoriti, ako mi ne rikne komp ili ne puisem programe, sto je cesto
Sačuvana
« Odgovor #1 poslato: Maj 21, 2007, 11:08:38 am »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Za pomoć smo svi tu. Ako imate nekih pitanja, javite se. 
« Poslednja izmena: Avgust 09, 2007, 12:10:57 pm SIN » Sačuvana

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 21, 2007, 05:13:27 pm »
nenad
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

zasto mi komp stalno blokira pa moram da ga restartujem?
Sačuvana

Bas je lako mrsavima za njih uvek nesto ima,mi ovako punacki borimo se junacki.Onaj sto se ustrucava da vecera i rucava,sav je smrknut,nema snage,skroz je crknut...i mnogo bolje se tuca kad si debeljuca!Ne treba nikom drama oko viska kilograma zaboravi sve ostalo i s'ponosom nosi salo!!!
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 21, 2007, 05:43:24 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Može biti svašta. Jel javi neku grešku prvo? Jel imaš antivirus? U svakom slučaju najbolje rešenje je da reinstaliraš sistem. Opet može biti da ti je nešto i neispravno, pa zato prvo lepo digneš sistem da budeš siguran da nije do njega.
Sačuvana

« Odgovor #4 poslato: Oktobar 21, 2007, 10:13:48 pm »
nenad
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

nije do sistema.sistem je nov
Sačuvana

Bas je lako mrsavima za njih uvek nesto ima,mi ovako punacki borimo se junacki.Onaj sto se ustrucava da vecera i rucava,sav je smrknut,nema snage,skroz je crknut...i mnogo bolje se tuca kad si debeljuca!Ne treba nikom drama oko viska kilograma zaboravi sve ostalo i s'ponosom nosi salo!!!
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 22, 2007, 11:11:31 am »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

E onda skini neki gold memory tester, pa vidi da li je memorija. Može biti i grafika naravno, pa vidi koja je najnovija verzija drajvera pa probaj s njom. I naravno, loše napajanje...
Sačuvana

« Odgovor #6 poslato: Maj 20, 2008, 02:58:10 pm »
selenijum
Starosedelac

Van mreže Van mreže

1.Ima li smisla da inst.Vistu, dizacu sistem ponovo pa ne mogu da se odluchim izmedju V> i xp-a?
3000megaherca, 1GB ram, 512 graf.
Chula sam i prochitala prilichno puno negativnih komentara o njoj...

2.Pre par dana dok sam bila na netu komp mi se sam od sebe par puta restartovao....Shta je za reci...?
Sačuvana

Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
« Odgovor #7 poslato: Maj 20, 2008, 03:29:38 pm »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Po iskustvima mnogih XP je ipak najbolji operativni sistem. Nisam siguran, ali mislim da na visti ne rade sve igre (ako ih igras). Graficki mislim da Vista izgleda lepse od XP-a, ali XP je ipak XP! Cucemo sta ce ti reci i Sin. Hmm...
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #8 poslato: Maj 20, 2008, 03:44:52 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ma može se i Vista opušteno koristiti, nije sad situacija kao pre par meseci. Ima bolju podršku za drajvere nego ranije.
E sad, ako je tvoj računar malo stariji, ima recimo ddr ram a ne ddr2, a samim tim ima i stariji tip procesora - ja bi na njega uvek radije stavio xp. Iskreno - nemaš potrebe da menjaš išta, sve ti radi. Jedino ako hoćeš malo da ga ubudžiš da izgleda lepše, skineš neki vista pack program i instaliraš. Izgleda skoro kao vista, lepše je od xp-a...
Jedina razlika izmedju viste i xp-a je ta što će neke najnovije igrice raditi samo na Visti, ali te su još uvek retke. Ja sam još uvek za xp... smile
Sačuvana

« Odgovor #9 poslato: Maj 20, 2008, 03:49:06 pm »
selenijum
Starosedelac

Van mreže Van mreže

ddr2 je u pitanju...A shto se tiche izgleda, mislim da ce dovoljno biti da kazem da sam ja xp namjestila da izgleda ko '98. Grin Grin Grin Em brze radi komp em ne nerviraju me kojekakve boje... Grin Grin Grin
Znachi ostejem na xp... Grin
Sačuvana

« Odgovor #10 poslato: Maj 21, 2008, 08:59:15 am »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Problem rešen.
Sačuvana

« Odgovor #11 poslato: Maj 23, 2008, 01:11:27 pm »
selenijum
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Ma 'bem ti ja i kompove i sve...Poludela sam...Dovedem druga da mi instalira xp...Znam kako se dize '98. al nikad nisam gledala dizanje xp-a...Donese chovjek cd i sve je bilo divno i krasno, osim toga shto nije zapisao koji mi drajveri trebaju za npr,zvuchnu, mreznu i graf.karticu...
I nece i nece inece i nece....Sva srecam sjetim se da sam dobila CD kad sam kupovala komp...On je otishao i ostala ja sama da pokusham uraditi neshto shto sam samo gledala i to prilichno ne zainteresovano...Bila sam ubjedjena da cu sve zeznuti...No uspjela sam...Instalirala sam drajvere za mreznu kart. i zvuchnu...Pokrenula net i sve super dok nisam otishla na neku stranicu. Ja listam a slova skakucu na sve strane...Nije instalirana grafichka...Nemam pojma koja je...Od drajvera shto imaju na cd-u, ne odgovara ni jedan...Pa trazi neki program koji ce mi reci koja je grafichka, pa trazi drajvere pa instaliraj....Ma pukla sam....
'Bem ti i komp i sve...

ps: 2 dana skidala igricu Monty Python-Complete Waste of Time i zaboravim da je prebacim na D...Toga sam se sjetila kad sam podigla sistem...Uff...

Evo josh sam se sad opet iznervirala pishuci sve ovo... cursing cursing cursing
Sačuvana

« Odgovor #12 poslato: Maj 23, 2008, 02:07:56 pm »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Program koji ti pokazuje apsolutno sve sto imas na racunaru je Auslogics System Information!!
Potpuno je besplatan i odlican je!! thumb up

Evo linka: http://www.download.com/Auslogics-System-Information/3000-2094_4-10686831.html?part=dl-Auslogics&subj=dl&tag=button
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #13 poslato: Maj 23, 2008, 02:09:26 pm »
selenijum
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Nashla sam everesr i savim fino je posluzio....Nek je napokon mojim mukama kraj... Grin
Sačuvana

« Odgovor #14 poslato: Maj 25, 2008, 01:52:23 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Selenijum, da ti olakšam malo.  smile Kod tih grafičkih kartica, najčešće su dve varijante u pitanju - Ati radeon, ili Nvidia gforce. Oboje imaju univerzalne drajvere, znači skineš recimo drajver za gforce i on radi kako treba na bilo kom modelu. Doduše, ne važi to 100% uvek, ali zato uvek treba imati te diskove koje dobiješ kad kupuješ računar.
Sačuvana

Stranice: [1] 2 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Tigra Design by TurkLoRD