Laćarak
+ Laćarak » Kompjuteri » Hardver
 Lexmark X1250 za 3.999,00
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Lexmark X1250 za 3.999,00  (Pročitano 1531 puta)
« poslato: Maj 08, 2007, 07:02:16 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Vidim da je u izvesnom mitrovačkom supermarketu- iza- pijace- na Savi  do 20. maja na popustu ovaj multi uređaj + tastatura gratis, uz godinu dana garancije.
Da li ima neko iskustva sa skener/štampač kombinacijama ovog tipa, ja još imam Lexmarkov štampač koji radi već dve godine, doduše jedva, i šta mislite o ceni?

Pozdrav!
Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
« Odgovor #1 poslato: Maj 09, 2007, 12:53:27 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Ponuda naravno zvuči primamljivo, i nisu neke pare a dobiješ 3 uredjaja za to.
Radi sa Vistom, drajveri su malkice zeznuti, ali rade. Moj drugar ima takvu kombinaciju, ne žali se, jedini i večni problem su kertridži kad ih više puta refiluješ, što je slučaj sa većinom u principu.
U svakom slučaju, pogledaj user reviews:
http://www.tech2.com/india/reviews/multifunction-devices/lexmark-x-1270-allinone-printer/2715/0
Poz!
Sačuvana

« Odgovor #2 poslato: Maj 09, 2007, 02:10:21 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Ne znam koliki je rekord za Lexmark štampače što se tiče broja dopunjavanja kertridža, ali sam ja ovaj moj Z705 za tri godine osam puta refilovao. Od pre par nedelja mi ne funkcioniše kertridž sa bojom, par delova i gumica za privlačenje papira je otišlo, ali on i dalje šljaka!
Popust je još desetak dana, taman da skupim keš, valda se neće razgrabiti...
Sačuvana

« Odgovor #3 poslato: Maj 09, 2007, 02:23:50 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ok onda, javi nam utiske!  Wink
Sačuvana

« Odgovor #4 poslato: Maj 10, 2007, 07:10:50 pm »
FreeStyler
Naseljenik
**

Van mreže Van mreže

Fataziram koješta

sve je pitanje sta tebi zaista treba, stampa u boji ili crno bela, zatim koji ti je obim stampe na mesecnom nivou recimo,... rekao bih da vecini treba samo crno bela varijanta, da se boje retko koriste, mada naravno ima ljudi koji i njih koriste. Koliko puta dopunjujete crni a koliko u boji kertridze?
Neisplativi su inkjet stampaci u vreme laserskih koji su sve jeftiniji. Evo jedan hp1020 ili isti 100% skoro stariji rodjak 1018 su reda ~100e. A kada pogledate koliko mozete odstampati strana jednim laserom sve je jasno. Ne treba spominjati da se toneri ne mogu tako lako zapeci, tacnije oni se vise slegnu i sabiju ukoliko se retko koriste. Zato je bolje stampati cesto sa laserom, no nije neophodno kao sto kruzi prica da sa inkjetom treba stampati bar jednom nedeljno. To u sutini jeste tacno ali za starije stampace, recimo kod mog canona koji je foto stampac glava se pozicionira na otvore kertrzidza i tako ih zatvori pa malo je teze da zapekne...
E sada,... sta jos reci pa Lexmark je los, nekvalitetan, a u prilog je cena. Koliko para toliko muzike. Kriterijumi su razliciti pa se nekome i los otisak dopada...
da ti stampas 5k kopija mesecno ili vise, vrlo brzo bi se otarasio bilo kog lexmarka inkjet ili laser ne bitno

pozz
Sačuvana

Uloguj se, Resetuj Se,...
« Odgovor #5 poslato: Maj 10, 2007, 11:07:49 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

У праву си, колико пара толико и мјузе...
Мада, мој бата из НС професионално користи мало већу Lexmark-ову копир/скенер/факс/принтер машину, ink-jet, заборавих јој име, и презадовољан је! Човек дневно одштампа барем 50-ак уговора, директно факсира са ње, скенира, значи тотално је користи, једина му је замерка до сада "глуп пластични звук" који машина испушта у раду. Заиста, кућиште изгледа јевтино, али он је има већ више од годину дана, два пута је рефиловао и- ради!
Изгледа да је код нас увек фрка скупити мало већу количину пара за мало квалитетнију ствар, попут HP ласера, али уз гаранцију од годину дана мислим да ово није лоше за релативно малу кућну употребу.
Sačuvana

« Odgovor #6 poslato: Maj 11, 2007, 12:56:19 am »
FreeStyler
Naseljenik
**

Van mreže Van mreže

Fataziram koješta

pa pazi, za foto stampu, odnosno stampu u boji laseri jos uvek ne mogu da prismrde ajde da kazem inkjetu. jos uvek pljuckavci tu dominiraju u profi svetu.
no svejedno, za kucu svakoga savetujem da uzme hp1018 ili 1020... imas i lexmarka laserskog za manje od ~65e ali opet lexmark i ima problem oko dopunjavanja tonera jer mora da se menja cip....
Sačuvana

Uloguj se, Resetuj Se,...
« Odgovor #7 poslato: Jun 14, 2007, 09:38:02 pm »
Sladjana
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

Lexmark ima return rate u garanciji oko 20% (2005 je imao oko 30%) , pa ko voli nek' izvoli. To je statistika od napolje.
Mislim da nam prodaju shkart... thumb up
Sačuvana
« Odgovor #8 poslato: Jun 14, 2007, 11:25:48 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

To što ga vraćaju nije ni čudo, najjeftiniji je. Ali opet, ako se planira nešto za jednokratnu upotrebu, ša fali.

BTW, lepo je videti i ženski post u ovoj temi!  thumb up
Sačuvana

« Odgovor #9 poslato: Jun 15, 2007, 06:46:57 am »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Изгледа да ће ипак па падне ласер, и то HP, доста смо се зезали, хехехе брату ћу да набацим Lexa...
 tt2
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Tigra Design by TurkLoRD