« Odgovor #45 poslato: Oktobar 23, 2007, 04:36:18 pm » |
|
Šuki
|
KOOOOLIKI RETROVIZORI!!!!! Ovaj jedan i previse veliki-zaklanja pogled na centralni deo slike!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #46 poslato: Oktobar 23, 2007, 04:37:51 pm » |
|
Ivanch3
|
Ma važna je suština 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #47 poslato: Oktobar 24, 2007, 01:08:14 pm » |
avram
Naseljenik

Van mreže
|
a tek ostalo.. radni sto i viseci delovi....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #48 poslato: Oktobar 24, 2007, 04:16:10 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #49 poslato: Oktobar 24, 2007, 09:47:35 pm » |
|
Šuki
|
To je bre bila metafora Ivane!  I nemoj da kazes da ni nju nisi video jer znam te!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #50 poslato: Oktobar 25, 2007, 02:12:20 pm » |
|
Ivanch3
|
Metafora????  Ni ona mi se nije digla 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #51 poslato: Oktobar 26, 2007, 03:15:41 pm » |
|
|
|
« Odgovor #52 poslato: Oktobar 27, 2007, 03:55:54 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #53 poslato: Oktobar 27, 2007, 06:35:13 pm » |
|
Šuki
|
Ja te Ivane lepo upozorio da ne kazes ono sto mislis!! Sad ces peske iz grada! Nadam se da ces ovo upozorenje videti tek sutra pa se neces pripremiti veceras za ono sto sledi... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #54 poslato: Oktobar 27, 2007, 07:11:02 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Ljudi držite se teme, opominjem vas.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #55 poslato: Oktobar 28, 2007, 11:54:05 am » |
|
Ivanch3
|
Pa pričamo o poslednjim Abracusovim slikama 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #56 poslato: Januar 12, 2008, 08:37:09 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Нов материјал за причу:
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #57 poslato: Januar 13, 2008, 01:05:50 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #58 poslato: Januar 13, 2008, 02:21:28 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Хвала, хвала! Мада, није их било лако натерати... да одрже круг! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #59 poslato: Januar 14, 2008, 12:25:37 am » |
|
|
|
|