« Odgovor #75 poslato: Jun 24, 2008, 12:55:02 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Ala je mesnata 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #76 poslato: Jun 24, 2008, 06:12:15 am » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #77 poslato: Jun 24, 2008, 10:31:04 am » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #78 poslato: Jun 24, 2008, 04:46:06 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
To je bikini, da je kostim ne verujem da bi bilo komentara 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #79 poslato: Jun 24, 2008, 05:02:26 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #80 poslato: Jun 24, 2008, 05:02:50 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #81 poslato: Jun 24, 2008, 05:04:31 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #82 poslato: Jun 24, 2008, 05:06:45 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #83 poslato: Jun 24, 2008, 05:07:50 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #84 poslato: Jun 25, 2008, 01:54:52 am » |
|
|
|
« Odgovor #85 poslato: Jun 25, 2008, 01:57:07 am » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
E ovo mi je extra 
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #86 poslato: Jun 25, 2008, 08:42:24 am » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #87 poslato: Jun 25, 2008, 10:22:38 am » |
|
Šuki
|
Kako samo ovo more odmara oci.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #88 poslato: Jul 05, 2008, 11:11:26 am » |
|
Ludaaa
|
Ne Ne Ne.... grdno gresis sinak...... Nismo mislili na tvog Srdjana vec na naseg.... Da samo znas kako je pokazivao stomak ribama da se pale na njega.... I sto je najgore jedna se primila pa sad ne moze da zivi od nje hvala Bogu pa covek ima sta da pokaze 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
|