« poslato: Maj 04, 2008, 09:29:11 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Maj 04, 2008, 09:37:37 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Maj 04, 2008, 09:44:26 pm » |
|
Ruki
|
Dobra igrica jel da? Jesi probao Doctor Fuck....ja sam umrla..... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Maj 20, 2008, 01:17:41 am » |
|
selenijum
|
Najjache 436mph, prosjek 388...heheheh .... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Maj 20, 2008, 02:08:57 pm » |
|
Šuki
|
Najjace 512, prosek 438! Pobedio sam! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Maj 20, 2008, 02:38:12 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Maj 20, 2008, 02:41:12 pm » |
|
Šuki
|
Ala ti bre krvnicki udaras! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 20, 2008, 05:36:52 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 20, 2008, 06:16:48 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Maj 20, 2008, 06:18:04 pm » |
|
Ivanch3
|
Mogu ali neću 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|