« poslato: Septembar 02, 2007, 02:58:58 pm » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
 |
|
|
Kad si bio(la) mali(a), a i kasnije u doba adolescencije:
a) Voleo(la) si penjanje uz konopac i duge vožnje biciklom. b) Obožavao(la) si da izvodiš striptiz ili da razgolitiš druga(ricu). c) Strašno te je zanimalo sta označava nadimak "Djokica" ili "Maca". d) Osećao(la) si potrebu da se sakrivaš.
Partner se skida se pred tvojim očima. Najvise obraćas pažnju na:
a) Detalje koji te uzbudjuju. b) Dimenzije, što veće -- to bolje! c) Veš, donje rublje. d) Preplanulu kožu, čarape, način na koji slaže odeću.
Ljubav, po tebi treba voditi:
a) Svaki dan, a ponekad i više puta dnevno, kad se ukaže prilika. b) Kad god osetiš potrebu -- pa uvek je neko u blizini ili može da "skokne na vruć poziv". c) Dva ili tri puta nedeljno. d) Jednom nedeljno, kako bi se »više uživalo u efektima«.
Budiš se usred noci i otkrivaš da se tvoj partner nalazi u vrlo izazovnoj pozi:
a) Nežno se pripijaš uz njega, maziš ga i spremno čekaš da otvori oči. b) "Siluješ" ga bez razmišljanja -- to slatko iznenadjenje se ne propušta... c) Nežno ga dodiruješ na "osetljivo mesto". d) Nećeš ga buditi; pa umoran je.
Poslije intimnosti osećaš:
a) Opijenost od strasti. b) Relaskirano i trijumfalno. c) Prijatno,"izduvano". d) Prazno, iznureno ili umorno.
Tvoj ljubavni život je:
a) Vrteška, vrlo uzbudljiv. b) Šokantan ili "besraman". c) Uzbudljiv i u okvirima razumnog. d) Jedinstven i neponovljiv.
Zadovoljstvo orgazma izražavaš:
a) Zvučno, potpuno oslobodjeno b) Poklicima, može i komšiluk da te čuje. c) Prepuštaš se užitku. d) Prigušeno, ne želis da bilo ko čuje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Septembar 02, 2007, 03:05:05 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
 |
|
|
REZULTATI
Najviše odgovora pod "a": Ti si bez sumnje čarobnjak od ljubavni(ce)ka. Tvoja maštovitost opija. Umeš da daješ i da pruziš zadovoljstvo, ali i da sam(a) uzimaš i uživaš. Ti si velik(a) i ljubavni(ca)k i voliš aktivan seksualni život. Često možeš imati problem sa "sparing partnerom", jer nije lako pratiti tvoj korak od "sedam milja". Ipak, tvoji seksualni apetiti i afiniteti nisu razlog da prevršiš svaku meru i predješ u tabor "zabludelih ovčica".
Najviše odgovora pod "b": Ti si zabludeli egzibicionista koji ne zna za granicu. Najviše obožavaš da ti uživaš, a drugi neka se pridruže ako ima "mesta". Nemaš premca u isterivanju svojih fantazija. Osvajaš munjevito, na prečac ili direktno -- nokautom "pravo u čelo", pa ko preživi. Razmisli, potrebno je da artikulišeš svoj seksualni nagon. Nije sve u životu poziv na lov ili zov na "odstrel", postoje i druga zadovoljstva ili umotvorine.
Najviše odgovora pod "c": Zaslužuješ prolaznu ocenu. U djetinjstvu si razvio(la) izvestan stepen samosvesti kad je seksualnost u pitanju. Sada treba vise da se posvetiš praktičnom. Umeš da izraziš svoje seksualne potrebe, ali nemas dovoljno istrajnosti da ih zadovoljiš. Voliš da mudruješ: ko ili sta bi ti idealno "odgovaralo". Ne usteži se da konkretno ostvariš svoje potrebe.
Najviše odgovora pod "d": Ti si očigledno, brao(la) šumske jagode kada je Bog delio znanje iz oblasti seksa! Ako si jos u mladjim godinama, još ima vremena. Inače, pazi -- voziš u rikverc! Budi pošten(a) pa odgovori: zašto bi se tvoj voljeni(a) rano vraćao(la) kuci? Da ga(je) zamoliš da još jednom proveri da li su zaključana vrata i zavrnut plin? Ili, da zalije cveće u velikim saksijama?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Septembar 07, 2007, 09:18:25 pm » |
|
Šuki
|
Polozio sam test sa najboljom ocenom! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Septembar 07, 2007, 09:44:15 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Bravo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Septembar 07, 2007, 09:47:02 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Maj 20, 2008, 01:39:42 pm » |
|
selenijum
|
Bogme i ja sam.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Maj 20, 2008, 06:23:16 pm » |
|
Ivanch3
|
A koja je to najbolja ocena??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 20, 2008, 06:24:55 pm » |
|
selenijum
|
Razmisli.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 20, 2008, 06:26:14 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
|