« Odgovor #15 poslato: Septembar 18, 2007, 09:30:10 pm » |
|
Šuki
|
Možda i na kub. Pretpostavljam da koren onda necemo da vadimo?!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Septembar 19, 2007, 11:37:06 am » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Čitajte text Žena hemijski element 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ruku spasa kao u bajci, meni si pružila. Tvoj sam dužnik, čime da platim što si zaslužila. Za tvoju sreću moliću se svaki dan, i sve dok živim biću ti zahvalan.
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Septembar 19, 2007, 02:17:09 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Čitajte text Žena hemijski element  Svaki muškarac je to odavno pročitao. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Septembar 20, 2007, 10:47:32 pm » |
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Septembar 20, 2007, 11:53:24 pm » |
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Septembar 21, 2007, 12:56:05 am » |
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Septembar 21, 2007, 11:19:37 am » |
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Decembar 27, 2007, 09:17:49 pm » |
|
Ivanch3
|
СИЛЕ  To je takva sila da bi se i braća Rusi uplašili od njenog Fire powera 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Decembar 29, 2007, 11:22:34 am » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
После дугих истраживања, огледа и и испитивања, тим научника из Лаћарка је утврдио шта жене желе и своје закључке фомулисао у пет тачака по којима жене функционишу: 1. Важно је пронаћи човека који ће да ти помаже у тешким пословима и који ће имати добар посао. 2. Важно је наћи паметног човека, образованог и духовитог, који ће знати да те насмеје. 3. Важно је наћи човека на ког увек можеш да се ослониш, у кога увек можеш да имаш поверење, који никада неће да те лаже. 4. Важно је наћи човека који ће бити добар у кревету, који ће уживати да води љубав с тобом. 5. Важно је да се ова четворица не познају. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Decembar 29, 2007, 11:30:59 am » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Decembar 29, 2007, 11:42:29 am » |
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Decembar 29, 2007, 01:07:24 pm » |
|
Ivanch3
|
Jel' Djoka Svetac jedan od tih naučnika??? Jelć i pokojni Lendara zahvaljujući parapshilozima učestvovao u tom istraživanju???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Decembar 29, 2007, 01:09:00 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Decembar 29, 2007, 01:40:32 pm » |
|
Ivanch3
|
Ne znaš ta 2 velika uma naše laćaračke istorije  Djoka je čak još živ!!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Decembar 29, 2007, 01:49:37 pm » |
|
Šuki
|
Znam da je Djoka ziv i da je pevao za Zvezde Granda  , ali to više nećemo pominjati....
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Decembar 29, 2007, 06:44:58 pm Suki »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|