Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Hot & Sexy
 Zašto on zaspi posle seksa?
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Zašto on zaspi posle seksa?  (Pročitano 1754 puta)
« poslato: Септембар 07, 2008, 04:17:38 »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

Žene nekad iznervira kada se muškarac nakon seksa samo okrene na drugu stranu i zaspi. Zašto se bar malo ne mazi s njima? Možda će vas zanimati da znate najčešće razloge koji utiču na to da on zaspi odmah posle vođenja ljubavi.

Vrlo često se radi o tome da je on već umoran u vreme kada vodi ljubav - uz ultrabrz tempo života, kakvim većina ljudi danas živi, nije ni čudo da su često iscrpljeni. Seks pomaže u opuštanju, pa je sasvim moguće da mu to opuštanje pomogne da dođe do onoga što je njegovom telu očajnički potrebno - do sna.

Drugi razlog su hormoni koji se luče i kod muškaraca i kod žena, hormoni koji vas navode da se nakon seksa izležavate i uživate i da se prosto osećate lepo. Ti hormoni mogu izazvati opuštanje organizma i padanje u san, i to i kod muškaraca i kod žena.

Prilikom seksa muškarčevo telo je prilično napeto, zategnuto, mišići se naprežu... Ejakulacija, sama po sebi, može da donese osećaj iscrpljenosti, a kad se to poveže s opuštanjem prethodno napregnutog tela - eto slatkog tonjenja u san.

Četvrti razlog: disanje. Mnogi muškarci i žene se uopšte ne usredsređuju na disanje u toku seksa - zadržavaju dah ili dišu plitko i ubrzano. To dovodi do nedostatka kiseonika u mozgu, što izaziva pospanost. U retkim prilikama se dešava da ta pospanost potraje i sledećeg dana.

Najčešći razlog jeste kombinacija nekoliko stvari koje smo naveli, naročito one da je on već pre seksa bio umoran, pa mu je seks - koji, kada je s voljenom osobom, može da iscrpi i emotivno, a ne samo fizički (ovo nije negativna stvar, samo konstatacija) - poslužio kao divan način da se opusti kako bi konačno mogao da se odmori. U nekim retkim slučajevima može se desiti da muškarac koji je redovno iscrpljen nakon seksa ima i neki medicinski problem - ako sumnjate da zdravstveno nešto nije u redu s vašim dragim, posavetujte ga da poseti lekara.

Postoji jedno brzo (mada nije dugoročno niti ga treba stalno primenjivati) rešenje ako baš želite da vaš dragi ostane malčice budan i posle seksa: šoljica kafe pre vođenja ljubavi. To bi trebalo da ga dovoljno razbudi.

A možete i, ako je on već bio umoran kad ste počeli da vodite ljubav, da se nakon seksa jednostavno ušuškate uz njega i da zajedno odremate. To je lep i prijatan način da se produbi bliskost među partnerima.
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #1 poslato: Јануар 15, 2009, 07:01:35 »
marijana
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

MOGU LI SA 13 IPO GODINA VODITI PO PRVI PUT LJUBAV...????? blushing
Sačuvana
« Odgovor #2 poslato: Јануар 15, 2009, 07:22:42 »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

budala budala budala budala budala

Ništa pre braka  Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
« Odgovor #3 poslato: Јануар 15, 2009, 07:24:14 »
Mašijus :)
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

Ja cu ti zaista najiskrenije reci: mislim da je rano!  Smatram da  takav cin podrazumeva jednu fizicku i psihicku zrelost, a organizam a ni psiha sa 13 godinica ne poseduju takvu zrelost.  smile
Sačuvana

« Odgovor #4 poslato: Јануар 15, 2009, 09:57:00 »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

Ahahahhahahahah, umiireeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!  Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #5 poslato: Јануар 16, 2009, 11:51:23 »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Slažem se sa Mašom... Mislim da je ipak rano u tim godinama... smile
Sačuvana

« Odgovor #6 poslato: Децембар 20, 2009, 01:23:33 »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Djavo je slomio kalup kad me je pravio

Sta rano???? Prerano bre cuj ona jos pitaaaaa joooj...ako si orna za sex i za njivu si bezi kopaj do 18-te
Sačuvana

Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...

Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Pre i posle venčanja :) Smešna strana sveta crno_mache 3 1170 Poslednja poruka Септембар 14, 2007, 01:07:06
Šuki
Sta ostaje posle ljubavi? Ljubav i Prijateljstvo Šuki 10 3456 Poslednja poruka Мај 24, 2008, 05:01:11
Ludaaa
Posle Seksa i grada i Prijatelji kao film Film & TV Šuki 3 1771 Poslednja poruka Август 06, 2008, 06:56:54
Ruki
Svetske poznate kompanije posle krize Smešna strana sveta Mašijus :) 5 672 Poslednja poruka Јануар 18, 2009, 07:16:10
Šuki
Poslanici u penziiju posle deset godina? Dnevne teme SIN 3 527 Poslednja poruka Октобар 27, 2009, 09:41:08
Mašijus :)
Tigra Design by TurkLoRD