Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Hot & Sexy
 Pet najvećih grešaka koje žene čine lošim u krevetu
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Pet najvećih grešaka koje žene čine lošim u krevetu  (Pročitano 1435 puta)
« poslato: Септембар 25, 2007, 11:30:06 »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

Na pitanje šta to ženu čini dobrom u krevetu, odgovor najbolje mogu da daju muškarci. Najčešće se (ne)očekivano žale na račun ženske nezainteresovanosti za seks, opterećenosti izgledom, stidljivosti i nepoznavanja materije.

SEKS - Dakle, drage naše citateljke, čak ni isprobavanje 56 različitih položaja iz Kamasutre neće vam pomoći da postanete najbolje ljubavnice na svetu ako se pronadjete u sledećim muškim odgovorima.

1. Ne znaju dovoljno o seksu - odnosno o muškom telu. Ako već necete da slušate njega, nabavite neku knjigu o erogenim zonama. Jednom kad savladate osnove, kombinujte teoriju sa praksom.

2. Žene očekuju od muškaraca da im čitaju misli - kada vas pita da li ste doživeli orgazam kažete da niste, a na pitanje zašto niste, odgovarate da ste hteli oralni seks, ali ste to prećutali tokom odnosa. To što neko dobro poznaje drugu osobu i želi da joj udovolji ne znači da ima i kristalnu kuglu koja čita baš sve njene skrivene želje. Dakle recite ih jasno i dovoljno glasno.

3. Čini se da žene vole seks samo na početku, a jednom kada veza postane ozbiljna, izgube interes. Mnogi muškarci tvrde da su žene na početku navalentne, a onda posle nekog vremena postaju nezainteresovane. Razlog za to leži u činjenici da ženama postane dosadno kada seks postane predvidljiv. Zato promenite barem jednu stvar svaki put kada imate seksualni odnos.

4. Žene su previše opterećene svojim telom. Mrzite seks na boku zato što vam stomak izgleda debelo. Ne želite da budete gore jer mislite da vam grudi ne izgledaju dobro. Mnogi muškarci ne posmatraju svoje devojke tako kritički i detaljno kako to one same sebi čine. Istina je da se ženska ideja o idealnom telu ne poklapa sa muškom.

5. Ceo "posao" prepuštaju muškarcima. Kakva je razlika izmedju vodjenja ljubavi sa dugogodišnjom devojkom i jedenja spageta? Špageti se bar mrdaju, glasi neslana šala s kojom se većina žena verovatno neće složiti. Nemojte se izvlačiti i prepustati partneru da sve obavi sam dok vi samo ležite. Preuzmite igru tako da ga ponekad zavedete.

dedica
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #1 poslato: Септембар 25, 2007, 10:04:57 »
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Srki the Boy

dedica dedica dedica
Sačuvana
« Odgovor #2 poslato: Септембар 25, 2007, 11:19:06 »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Citat
5. Ceo "posao" prepuštaju muškarcima. Kakva je razlika izmedju vodjenja ljubavi sa dugogodišnjom devojkom i jedenja spageta? Špageti se bar mrdaju, glasi neslana šala s kojom se većina žena verovatno neće složiti. Nemojte se izvlačiti i prepustati partneru da sve obavi sam dok vi samo ležite.
Lepo receno!! dedica
Sačuvana

« Odgovor #3 poslato: Октобар 09, 2007, 01:40:42 »
nisam_kao_on
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

www.lacarak.net

a za laziranje orgazma... da ne govorim..
Sačuvana

.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Kako muškarci lazu žene i obrnuto Dnevne teme Andrea 3 1125 Poslednja poruka Новембар 01, 2007, 08:42:22
SIN
Koja ste zivotinja u krevetu... Hot & Sexy Šuki 14 2239 Poslednja poruka Мај 20, 2008, 01:38:12
Šuki
Informatičke žene Smešna strana sveta SIN 2 816 Poslednja poruka Фебруар 11, 2008, 11:35:22
Šuki
DESET NAJBOLJIH NEMICA U KREVETU :) Smešna strana sveta « 1 2 3 » Mašijus :) 33 4604 Poslednja poruka Мај 30, 2008, 08:44:35
Mašijus :)
Beograd centar najveće internet enciklopedije Internet Mašijus :) 2 957 Poslednja poruka Септембар 12, 2009, 06:32:33
Šuki
Tigra Design by TurkLoRD