« Odgovor #15 poslato: Januar 03, 2008, 02:15:28 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Оооо дааа, ако и за Бред Пита 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Januar 03, 2008, 06:47:22 am » |
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Januar 03, 2008, 11:43:26 am » |
|
Ivanch3
|
Tako je Sine brani Džesiku!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Januar 03, 2008, 01:14:56 pm » |
|
Šuki
|
Dzesika bi bila idealna za mnoge na ovom forumu!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Januar 03, 2008, 02:59:24 pm » |
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Januar 03, 2008, 03:03:42 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Januar 03, 2008, 03:06:20 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Da, da sada znate...ja sam bi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Januar 03, 2008, 03:20:40 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Januar 03, 2008, 03:25:21 pm » |
|
Šuki
|
Mache sve vise nas iznenadjujes, ali kao sto rece Ivan RESPECT!!!  Svaka cast!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Januar 03, 2008, 03:26:34 pm » |
|
Ivanch3
|
Ali mi hoćemo neki dokaz!!!!!! Ne možemo da ti tek tako verujemo na reč!! Znači samo vidljivi, evidentirani, uredno klasifikovani dokazi!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Januar 03, 2008, 04:46:18 pm » |
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Januar 03, 2008, 04:54:41 pm » |
|
Šuki
|
Dobro mache, svi smo se onda slozili!! Sad delaj! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Januar 03, 2008, 07:30:02 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
To je trebalo da bude tajna... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Januar 03, 2008, 07:42:15 pm » |
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Januar 03, 2008, 07:53:52 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
I know, I know... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|