« Odgovor #30 poslato: Januar 03, 2008, 09:06:58 pm » |
|
|
|
« Odgovor #31 poslato: Januar 03, 2008, 10:43:57 pm » |
|
Ivanch3
|
Kakva harmonija??? Nema dokaza
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #32 poslato: Januar 06, 2008, 12:56:44 pm » |
|
Šuki
|
Bice, bice...  Nece nas mache razocarati, nikada ona to ne bi uradila... A sad, delaj! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #33 poslato: Januar 25, 2008, 11:14:43 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #34 poslato: Januar 26, 2008, 12:43:06 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
A Anđelina????
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #35 poslato: Januar 26, 2008, 12:45:51 am » |
|
Šuki
|
Ma kakva Andjelija!! Ne bih se ni ja bunio za ovako nesto!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #36 poslato: Januar 26, 2008, 12:46:31 am » |
|
|
|
« Odgovor #37 poslato: Januar 26, 2008, 12:47:54 am » |
|
Dejan_
|
Andjelina na prvom mestu,a ovo onako usput 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #38 poslato: Maj 20, 2008, 02:16:43 am » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #39 poslato: Maj 20, 2008, 01:40:27 pm » |
|
Šuki
|
Svidja mi se sto tako kreativno razmisljas!!  A sad daj sliku da vidimo tog tvog partnera!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #40 poslato: Maj 20, 2008, 01:52:39 pm » |
|
selenijum
|
Svidja mi se sto tako kreativno razmisljas!!  A sad daj sliku da vidimo tog tvog partnera!!  Istraumiracete se kao i ja...Bolje ne...Josh nisam doshla sebi... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #41 poslato: Maj 20, 2008, 01:54:03 pm » |
|
Šuki
|
Svi su okacili!! Nema tu dva zeca, tri zeza, daj sliku!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #42 poslato: Maj 20, 2008, 05:37:55 pm » |
|
Ivanch3
|
Tako je daj Ćaći Dinju!!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #43 poslato: Maj 20, 2008, 06:19:06 pm » |
|
selenijum
|
Vidi gluposti, pojavi se druga slika kad prva slova imena i preyimena napishesh velikim slovom....hmm...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #44 poslato: Maj 21, 2008, 07:16:49 pm » |
|
Šuki
|
Vidi gluposti, pojavi se druga slika kad prva slova imena i preyimena napishesh velikim slovom....hmm...
Kladim se da sad ne sme ni ovu da pokaze!!  Ali ne sumnjam da neces okaciti sliku Dzoni Depa kao idealnog partnera!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|