« poslato: Фебруар 13, 2008, 09:20:53 » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
 |
|
|
Зашто да се о Вама прича да не можете, кад Ви то можете...??? Проверите! Преузето са http://www.srbijatrguje.comProverite imate li pravo na akcije 12. februar 2008. / izvor: 24 sata Svi građani Srbije od juče na sajtu Agencije za privatizaciju (http://www.priv.yu) mogu onlajn da provere da li imaju prava na besplatne akcije. Dovoljno je da unesu ime, srednje ime, prezime i matični broj, i odmah će na ekranu izaći informacija o tome da li su u dosadašnjem toku privatizacije ostvarili pravo na besplatne akcije i da li mogu da podnesu prijavu u evidenciju nosilaca prava. Mogućnost provere svojih prava imaju i zaposleni i bivši zaposleni u šest firmi čija se privatizacija očekuje. Podsetimo, na osnovu upisa, građani stiču pravo na besplatne akcije u najvrednijim državnim sistemima: NIS, JAT, „Telekom”, EPS, „Galenika” i Aerodrom „Nikola Tesla”, kao i na novčanu naknadu od dosad privatizovanih društvenih preduzeća. Dosad se za besplatne akcije prijavilo više od 1.140.000 građana. Građanin treba da dođe lično na jedan od 3.500 šaltera Pošte Srbije i sa sobom ponese samo ličnu kartu i broj svog dinarskog računa. Prijavljivanje traje do 31. jula ove godine.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Фебруар 13, 2008, 09:53:52 Abracus »
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Фебруар 14, 2008, 09:59:05 » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Преузето са: www.srbijatrguje.comI Supermen može do besplatnih akcija 13. februar 2008. / izvor: 24 sata Redakciji „24 sata” juče se javilo nekoliko čitalaca zabrinutih time što im je sajt Agencije za privatizaciju prilikom onlajn provere pokazao da i nepostojeće osobe imaju pravo na akcije. Tako, na primer, ako ukucate ime Supermen s izmišljenim matičnim brojem, sajt vraća informaciju da i ovaj lik iz mašte „ima pravo” na besplatne akcije. U Agenciji su za „24 sata” objasnili da sajt u bazi podataka drži samo imena građana koji su već dobili neke akcije, pa zato dodeljuje „pravo” na akcije i nepostojećim osobama. НАША ПОСЛА!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Фебруар 14, 2008, 10:05:27 » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Фебруар 14, 2008, 10:19:37 » |
|
Dejan_
|
Tako, na primer, ako ukucate ime Supermen s izmišljenim matičnim brojem, sajt vraća informaciju da i ovaj lik iz mašte „ima pravo” na besplatne akcije. НАША ПОСЛА!!!  lik iz maste 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Фебруар 14, 2008, 08:37:52 » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Фебруар 14, 2008, 10:54:57 » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Ma дааа, лик из маште!? Још ће рећи и да је Jack измишљен??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Фебруар 15, 2008, 01:35:31 » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Фебруар 15, 2008, 01:48:09 » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Од јутрос претраживач на www.priv.yu опет ради, али уз пола метера ограђивања, типа "ово је само увид у нашу базу података, која иначе није баш сва своја, и не мора ништа да значи, бла, бла, бла...". Срамота! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Мај 24, 2008, 04:36:36 » |
|
Ludaaa
|
meni ne daju akcije  uzecu tvoje fala 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Мај 24, 2008, 06:03:43 » |
|
Dejan_
|
Moja sestra omasila akcije za tri dana.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Мај 24, 2008, 06:05:15 » |
|
Ludaaa
|
kak to omasila? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Мај 24, 2008, 08:14:34 » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Moja sestra omasila akcije za tri dana..  Упис је до 31. јула ове године, има још времена!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Мај 24, 2008, 09:02:56 » |
|
Dejan_
|
Moja sestra omasila akcije za tri dana..  Упис је до 31. јула ове године, има још времена! Htedoh reci da je napunila 18 godina treceg januara 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Мај 24, 2008, 09:06:00 » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Moja sestra omasila akcije za tri dana..  Упис је до 31. јула ове године, има још времена! Htedoh reci da je napunila 18 godina treceg januara  Ма нема везе, ко зна зашто је то добро! Чист почетак! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|