« poslato: Новембар 27, 2007, 09:57:43 » |
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Новембар 27, 2007, 10:07:33 » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Plima banalnosti tvoj svet zapljuskuje kao Atlantidu dok smrka bioskop, fali ti neko da napravi geg da ti za rodjendan ispise sonet na komsijskom zidu i s bendom cigana pod tvojim prozorom utaba sneg na podmetacu jos crtam tvoj profil suvisna pitanja izbegavam fintom
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Новембар 27, 2007, 10:08:59 » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Spider pig, spider pig...does whatever spider pig does... Can he swing from a web? No he can't - he's a pig... Look oooout - he is a spider pig... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Новембар 27, 2007, 10:12:21 » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Plima banalnosti tvoj svet zapljuskuje kao Atlantidu dok smrka bioskop, fali ti neko da napravi geg da ti za rodjendan ispise sonet na komsijskom zidu i s bendom cigana pod tvojim prozorom utaba sneg na podmetacu jos crtam tvoj profil suvisna pitanja izbegavam fintom
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Новембар 27, 2007, 10:12:48 » |
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Новембар 27, 2007, 10:22:26 » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Новембар 27, 2007, 10:23:52 » |
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Новембар 27, 2007, 10:35:44 » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Новембар 27, 2007, 11:57:05 » |
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Новембар 27, 2007, 11:45:34 » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
|