« poslato: Октобар 04, 2007, 11:38:22 » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Besplatan program, radi fantastično, jednostavan, plus skida po izboru u AVI, MPEG ili FLV format. http://www.youtube-d.com/
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Октобар 05, 2007, 09:24:27 » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
E super, baš mi je padalo na pamet da potražim tako nešto. Good job.  (Plusić za mache  )
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Октобар 05, 2007, 09:53:00 » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Jeeeeeeeeeej... Pa da ne ispadne da sam aktivna samo što se tiče smešnih textova i tako tih stvari 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Октобар 05, 2007, 10:58:40 » |
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Октобар 05, 2007, 11:06:25 » |
|
Ivanch3
|
Fala na pomoci 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Октобар 05, 2007, 12:17:41 » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Nema na čem' 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Новембар 08, 2007, 03:52:43 » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Јануар 25, 2008, 11:55:48 » |
|
tucko07
|
ako neko hoce moze da proba program azureus wuze. radi na principu p2p programa. ima skoro svih muzickih spotova kao i na youtube samo sto nam je svima poznato koliko je los kvalitet snimaka na youtube-u. na azureus-u svi spotovi su high definition ili super video formata. ali nemozete da gledate nego samo da skidate spotove.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Јануар 26, 2008, 12:00:08 » |
|
Šuki
|
Ostavi link sa kojeg moze to da se skine, da ne ceprkam po Googlu... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Јануар 26, 2008, 12:03:31 » |
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Јануар 26, 2008, 12:04:50 » |
|
Šuki
|
Hvala Tucko! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Јануар 26, 2008, 12:07:26 » |
|
tucko07
|
 e da nisam spomenuo, malo je spor program neznam sta mu je mozda je samo kod mene bio spor ali sto se tice download-a vuce maximum.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Јануар 26, 2008, 10:05:05 » |
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Јануар 26, 2008, 04:17:46 » |
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Мај 20, 2008, 03:22:24 » |
|
selenijum
|
Ja koristim keepvid.Jednostavno ukucash www.keepvid.com kopirash link, kliknesh download i ta-raaa....Gotovo... A pored youtuba skida klipove sa vishe od 40 sajtova...Dobra strana programa-ne mora se instalirati...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
|