« poslato: Јануар 14, 2010, 11:18:37 » |
Andrej Vidovic
U prolazu
Van mreže
|
 |
|
|
Ljudi, molim vas, ako je neko imao iskustva, nek mi pomogne.
Ja sam pre par dana, za decembar mesec, dobio racun od 20 000! Na mom modemu pisalo je da je promet bio 15.4 giga, ukljucujuci zadnji dan novembra kad sam poceo nesto da snimam i za taj dan je otisao najmanje jedan gig. Jeste bilo nekoliko pogresnih (nula megabajt) prometa ali cisto sumnjam da bi se to sabralo na vise od osam giga koliko sam potrosio iznad moje procene (koja me dosad nije izdala, i kad sam presao granicu ranije, a koristim MTS internet vec duze od godinu dana, ocekivao sam veci racun). Poslao sam onu shatro reklamaciju koju mi oni napisu i nedaju mi cak ni kopiju, i navodno "sve je u redu, plati 20 000 din" Oni su mi dali listing mog prometa, i to veze sa mozgom nema, tu pise umesto 100, 1100 kilobajta kao obracunska jedinica! (odnosno oko jedan megabajt!) Ima i nekih koji su ispod minimalne obracunske jedinice, i jedan koji je iznad, to je haos totalni. Sta da radim???
Da li je iko resio ovaj problem na normalan nacin? Ima li iko pozitivnih iskustava iz ovoga? Ili negativnih? Svaki savet i prica iz iskustva bi mi puno znacio, a ako mi neko kaze nesto na osnovu cega se taj racun moze normalizovati, ma vodim te na veceru! Hvala na paznji!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Јануар 15, 2010, 08:47:18 » |
|
Ivanch3
|
Prijatelju... ne znam šta da ti kažem ili kako da ti pomgnem  Meni se jednom desilo da sam 400 dinara kredita tako stukao što nisam znao da mi se net na telefonu upalio. Isto tako mi se desilo da sam preko noći gledao da li imam propušten poziv i slučajno sam pritisnuo 2 puta dugme umesto jednom i celu noć sam bio na netu... ali ništa mi nije naplaćeno... Ali dobro ja sam Telenor ne bih mogao da se poredim sa tobom 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Јануар 15, 2010, 02:53:12 » |
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Јануар 15, 2010, 04:17:52 » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Vidi druže, ja sad baš tražim potvrdu onog što pretpostavljam, i našao sam je. Kao što čovek ovde kaže - obračunska jedinica je 100kb, pa ti sad ako si proverio mail 100 puta, to je 10mb bez obzira što je to možda sve 200kb, da si otvorio sajt od 20kb, računa ti se 100kb, pa ti sad vidi. Od tih paketa treba bežati, to je baš za ovako nešto napravljeno. E sad, pročešljaj još po netu, pogledaj ovo, http://forum.burek.com/veliki-racun-za-telekom-internet-hitno-t475384.html, i zovi call centar, proveri sve, probaj na forumima naći neke i pitaj šta su radili. Bolje od ovoga te ne možemo savetovati. Srećno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Јануар 15, 2010, 07:50:47 » |
Andrej Vidovic
U prolazu
Van mreže
|
Hvala puno ljudi! Prijavio sam se na one forume i poslao poruku, pa sta bude da bude... Ako ista novo doznate, javite mi molim vas, ovo je katastrofa sta radi MTS, ja imam njihovu prepaid karticu vec vise od 3 godine, sigurno sam potrosio vise od 20 000 din uplacivajuci je, u novembru sam potpisao postpaid, pa me i na tom racunu kradu (navodno sam potpisao na neke VAS SMSove preko interneta, iako se ne secam da sam ikome ikada davao broj mog mobilnog na netu, svaki me kosta 150 din +pdv, ali to je sitna lova u poredjenju sa ovim), koristim njihov 3G internet vise od godinu dana i redovno placam (cak sam platio avans za 3 meseca koja nisam bio tu i internet nije koristen) to im nije dosta. Koji je to olosh, budi bog s'nama.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Јануар 15, 2010, 08:44:30 » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Ma lopine, daće bog da se pored Telenora uključi još neko i za fiksnu telefoniju, Slovenija onakva mala ima 20 provajdera fiksne telefonije, a mi dal ćemo drugog dobiti ikad.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Јануар 15, 2010, 11:50:08 » |
|