« poslato: Април 11, 2008, 08:28:15 » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Април 11, 2008, 08:34:33 » |
|
Dejan_
|
Tako jednostavan,a tako dobar..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Мај 24, 2008, 04:35:55 » |
|
Ludaaa
|
ma msn zakon 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Мај 25, 2008, 03:18:40 » |
|
Šuki
|
MSN mi se ne svidja, ali ga najvise ljudi koristi...  I dalje Skype ocenjujem kao najbolji!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Мај 25, 2008, 07:47:14 » |
|
Ludaaa
|
nemas ti pojma 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Мај 26, 2008, 03:31:53 » |
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Септембар 24, 2008, 02:53:49 » |
|
Šuki
|
Ako se pogleda statistika, koja je izasla i u svetu kompjutera, Skype je ipak ocenjen kao chat program sa najvecim mogucnostima!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Октобар 14, 2008, 09:45:31 » |
del-boy
U prolazu
Van mreže
|
Pidgin je najjači... Psi nije loš... Fazon je da mi ne treba 15 programa da bih mogao sa svima da komuniciram, nego da sve to obavljam iz jednog programa i ne zanima me šta drugi ljudi koriste...
btw. Zar niko više ne koristi IRC?
PS: Jabber je protokol, preko koga radi i, između ostalih, google talk, ali je slobodan, pa svako (sa malo znanja) može da postavi svoj server...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Октобар 14, 2008, 11:17:34 » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
btw. Zar niko više ne koristi IRC? Klinci? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Октобар 15, 2008, 08:41:04 » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Октобар 17, 2008, 01:41:55 » |
del-boy
U prolazu
Van mreže
|
Hm... mislio sam da vi pričate o malo ozbiljnijoj upotrebi... Pogledajte koliko ljudi ima na Freenode-u. Sve ozbiljni ljudi. Stručnih kanala koliko hoćeš i kakvo god tehničko pitanje da imaš uvek se nađe neko stručan baš u toj oblasti (s obzirom na prirodu freenoda). Naravo da nisam mislio da klince sa krstarice, tu nikad nisam ni zalazio, nego na ozbiljne IRC mreže. btw. IRC je nastao mnogo pre 2003, tako da ako će biti soooo nešto, to sigurno nije 2003 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Октобар 17, 2008, 01:51:52 » |
|
Ivanch3
|
btw. IRC je nastao mnogo pre 2003, tako da ako će biti soooo nešto, to sigurno nije 2003 To sam rekao zato što sam ja IRC koristio zadnji put 2003. godine 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
|