« poslato: Jun 04, 2008, 09:58:00 pm » |
|
selenijum
|
Da nema neko mozda pass za glupi rapid....izludi me....Film od 3, 4 sata je podjeljen na 20 i neshto dijelova...poludecu dok ga skinem....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jun 04, 2008, 10:07:04 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Ја сам платио једном месец дана, поскидао тону филмова и серија, разделио родбини и пријатељима и сад немам ништа од тога кући... Уопште се не исплати!  Мада некада наиђу хепи аурси, па буде оно јухуху варијанта! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jun 04, 2008, 10:13:58 pm » |
|
selenijum
|
biJo je i danas hepi aur al se sastojao u tome da ne morash kucati ona mutava slova sa onim josh mutavijim machkama...bezze....kako meni nikad neshto dobro ne naleti...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jun 04, 2008, 11:55:13 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Probaj ovo. Svaki put kad ti zatraži da unosiš kodove, ili ti izbaci čekanje samo klikni na ovo. Promeniće ti IP adresu, a samim tim će ti smanjiti čekanje na dva minuta, ili te automatski prebaciti u happy hour. Mene je deset puta tako prebacio u happy hour, svaki put. Da li je to uvek tako, ne znam. Probaj, pa javi.
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jun 05, 2008, 03:17:48 pm » |
|
selenijum
|
Bogme izgleda da to kod mene ne fercera....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jun 05, 2008, 03:40:29 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Вала ни код мене... Ево обећ'о сам себи да нећу, ал јаче од мене- од јутрос скидам неког хитмена, па чекам 103 минута, па тако свих осам делова... Најгори део ми је када задњи део има само 2 мегабајта, ал мораш чекати 102 минута и за њега! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Jun 05, 2008, 04:46:56 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Glupo pitanje. Jel refreshujete stranu kad pokrenete ipchanger? Možete probati i u drugi browser da ubacite link posle promene Ip-a.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Jun 05, 2008, 05:07:15 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Јеах! Ал опет- неће...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Jun 05, 2008, 11:21:22 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Ne znam samo da li to može imati veze tj. da li će raditi ako imaš instaliran cryptload, jer meni je radio prošle nedelje bez ikakvih problema. Imate dole link u srodnim temama.
Ops! Ovi su redizajnirali i ceo sajt, verovatno su i menjali nešto.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Jun 05, 2008, 11:26:02 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Да, и ја сам се изненадио новим дизајном, вероватно није само шминка у питању. Кад човек реално погледа, ово нервирање и скидање једног филма цео дан стварно није вредно тих 9 евра... Али хајде! Још само овај филм! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Jun 05, 2008, 11:51:08 pm » |
|
Dejan_
|
Вала ни код мене... Ево обећ'о сам себи да нећу, ал јаче од мене- од јутрос скидам неког хитмена, па чекам 103 минута, па тако свих осам делова... Најгори део ми је када задњи део има само 2 мегабајта, ал мораш чекати 102 минута и за њега!  Probaj disconnect,malo sacekaj pa ponovo connect
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Jun 05, 2008, 11:57:05 pm » |
|
Dejan_
|
Ako nece ponovi opet,provereno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Jun 06, 2008, 12:06:14 am » |
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Jun 06, 2008, 12:11:40 am » |
|
Dejan_
|
фала, фала! Гарант се по поновном конектовању промени IP адреса, да не кажем да немамо статичке адресе, па нас њихов сервер препознаје к'о нове...  Nekad nece iz prvog puta..Ali drugi,treci put..svakako je bolje od cekanja 2 sata 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Jun 06, 2008, 01:22:10 pm » |
|
selenijum
|
Ama kod mene nece pa da ga 'besh....Koji sam ja baksuz....Ima li josh nekih predloga...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|