« poslato: Mart 18, 2008, 12:17:23 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Vrlo koristan program ako neke stvari jedino na rapidshareu možete naći.  Naime, sve linkove (fajlove) možete poubacivati u njega i pustiti da radi svoj posao. Do skora je radio sve sam automatski, ukucavao verifikacione kodove, ali pre mesec dana je prestao. No moguće da će se nešto napraviti, i svakako treba imati.  Plus radi i za megaupload i još neke sajtove. http://rs212.rapidshare.com/files/47449637/CryptLoadSetup.zipIpchanger da bi se izbeglo višesatno čekanje: http://rapidshare.com/files/89118990/ipchanger.rarUživajte. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Mart 18, 2008, 03:29:41 am » |
|
tucko07
|
za ovaj prvi je potreban code da bi se otvorila rar (zip) arhiva.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Mart 18, 2008, 10:35:27 am » |
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Mart 18, 2008, 04:10:00 pm » |
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Mart 18, 2008, 05:48:24 pm » |
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Mart 18, 2008, 09:06:03 pm » |
Ciciban
U prolazu
Van mreže
|
pa to mi i jeste bitno. pre sam morao da se diskonektujem pa sam n esto promenim ip pa odem na rapidshare pa me oni odbiju pa se vratim na moj pravi ip pa tek onda moze. znaci procedura da me ubijes. Tucko
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Mart 25, 2008, 04:18:28 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Evo sad radi i verifikacija.  Sad samo kopirate linkove u program, automatski su prepoznati kodovi, so sit back and enjoy! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Mart 26, 2008, 09:44:52 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Jun 06, 2008, 07:37:24 pm » |
|
selenijum
|
Instalirala sam crypt.ali skoro opet skoro isto sr...Mora se chekati 103min.Jedino shto je pozitivno, ako se moze tako reci, je to shto ne moram non-stop ici na rapidshare, ukucavati kod i sl. Bem ti filmove i ebenih, koliko ono bi, 9 eura...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Jun 06, 2008, 08:26:27 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Šta skidaš, domaće filmove? Jesi probala preko torrenata?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Jun 06, 2008, 08:30:49 pm » |
|
Dejan_
|
Instalirala sam crypt.ali skoro opet skoro isto sr...Mora se chekati 103min.Jedino shto je pozitivno, ako se moze tako reci, je to shto ne moram non-stop ici na rapidshare, ukucavati kod i sl. Bem ti filmove i ebenih, koliko ono bi, 9 eura...
Probaj disconnect,malo sacekaj pa ponovo connect..I neces cekati 103min veruj mi  Udjes,izadjes i gotovo.. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Jun 06, 2008, 09:30:15 pm Dejan_ »
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Jun 06, 2008, 09:32:01 pm » |
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Jun 06, 2008, 09:36:46 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Jun 07, 2008, 12:28:21 am » |
|
selenijum
|
S obzirom da se moze to odraditi bez tih 9 ili koliko vec evra, NE DAM IZ INATA...pust' budalu... Skidan film The Bourne Identity. Al prvi film, iz 1988, ne onaj degenerizam sa Met Kretenom. Probala sam sa kojekakvim torentima al je uzasavajuce sporo, a i teshko ga je naci. Skinula sam 15 dijelova, ostalo josh 9...Probacu ono sutra opet, danas sam na brzaka, al bude li opet isto sr....poslacu vam slichicu kako izgleda to shto me 'ebe....Uvjek kod mene ima neki belaj....Da je najbesplatnije, ja bih nashla nachin da to zeznem...
ps:ima li to neke veze shto je moja konekcija WDSL?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Jun 07, 2008, 11:06:10 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Koja ti je brzina uopšte? Postoji način da se ubrzaju torrenti, ali bi morala odraditi port forwarding. Doduše čak ni ja to nisam radio na bežičnom netu, a zato ti i ne radi ipchanger... Jedino kad bi proxy neki probala, možda bi moglo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|