Laćarak
+ Laćarak » Kompjuteri » Internet
 Sta ste bili u proslom zivotu?
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Sta ste bili u proslom zivotu?  (Pročitano 1336 puta)
« poslato: Septembar 30, 2007, 08:17:36 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

http://www.astromag.biz/index_astro11.htm
Sačuvana

« Odgovor #1 poslato: Septembar 30, 2007, 08:18:24 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Evo šta meni reče:  smeh

"U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Pakistanu, u razdoblju od 1407. do 1457. godine.

Kao mjesni vladar odlikovali ste se izvrsnim organizatorskim sposobnostima, zbog čega ste najprije učvrstili vlastiti teritorij, a zatim ga proširili. Vaši podanici doživljavali su vas kao pravednu i strogu osobu, premda su vas se pribojavali.

Imali ste, ni više - ni manje - nego 4 žena i čak 13-ero djece.

U slobodno vrijeme zanimali ste se naukom. Uglavnom, sve se dobro i lijepo odvijalo do trenutka kada ste se susreli sa jednim prorokom koji vam je ispričao pojedinosti iz vašeg još ranijeg života, te uzroke smrti. Njegov iskaz niste mogli otrpjeti, pa ste ga prognali, daleko od svog teritorija.

Možda ćete i u sadašnjoj egzistenciji biti nepovjerljivi prema magiji, astrologiji i različitim vrstama proricanja. Ako vam se to dogodi - tada ćete dodatno pogoršati ionako lošu karmu.

Vaš osnovni zadatak u ovom životu je razumjeti ljude koji vas okružuju, sa optimizmom gledati u budućnost, te razvijati duhovne, a ne materijalne vrijednosti (kojih ste ionako imali u izobilju u prošloj inkarnaciji).

Trebali biste se zanimati tajnovitim i neobičnim pojavama i dogadjajima, mnogo komunicirati sa drugim ljudima, te na taj način odraditi svoju karmu."
Sačuvana

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 01, 2007, 12:28:55 am »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Kini, u razdoblju od 1501. do 1567. godine.

Baveći se filozofijom, puno ste lutali po drevnoj Kini, sve u nadi da ćete pronaći vlastiti smisao u životu. Doživjeli ste i vidjeli mnogo - štovše imali i vlastite sljedbenike koji su prihvatili i širili vaše učenje o vječnoj istini i sreći. Iako vam je bilo ponudjeno da započnete raditi na samom carskom dvoru - vi ste to uljudno odbili i nastavili skromno živjeti.

Tijekom svog rada i izučavanja - susreli ste se i upoznali sa predstavnicima drugih civilizacija, koju su vam ispričali o drugim svjetovima i planetama. Život ste okončali tragično, tako što ste slučajno nabasali na tigra, koji nije imao nimalo razumijevanja prema vama. No, vi ste vlastitu smrt prihvatili vrlo mirno kao neminovnost koju ne možete izbjeći.

U sadašnjoj egzistenciji trebali biste imati što više djece (odnosno, najmanje troje ili četvero), jer je vaš osnovni zadatak objasniti život i njegove tajne mladjim ljudima. Pritom nije važno koju ćete profesiju ili religiju izabrati i poučavati... Ako ne uspijete ostvariti svoju karmičku zadaću tada ćete se opet morati reinkarnirati.

Ko bi rekao  confused  lol

Što se dece tiče...tako sam i planirala Smeh
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 01, 2007, 12:42:34 am »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

Kao mjesni vladar odlikovali ste se izvrsnim organizatorskim sposobnostima, zbog čega ste najprije učvrstili vlastiti teritorij, a zatim ga proširili. Vaši podanici doživljavali su vas kao pravednu i strogu osobu, premda su vas se pribojavali.

Oduvek voleo da vlada....  lol
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 01, 2007, 11:52:32 am »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Eto, sad ti je malo jasnije.  Grin
Vidiš da već više od petsto godina radim ovaj pos'o!  lol
Sačuvana

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 01, 2007, 03:50:12 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

E sto volem sto sam bio ovaki  Grin
U prošlom životu rodjeni ste, prebivali i radili u Španjolskoj, u razdoblju od 1523. do 1574. godine. Jedno odredjeno razdoblje kao učitelj ste obrazovali djecu tadašnjeg španjolskog kralja, a zatim i djecu plemića i velikaša. Valja istaći da za svoj rad niste nikada primili nikakove nagrade, a niti priznanja (možda zbog toga što svoje učenike niste uspjeli naučiti čitati i pisati). Štoviše, bili ste protjerani sa dvora, nakon što ste doživjeli neuspjeh u učenju ove djece finom i kulturnom ponašanju, jer je ocijenjeno da ste ih odgajali prema staromodnim odnosno zastarjelim metodama. Iako ste poznavali mnoge slavne ljude iz svog vremena - vas nije nitko naročito zamjećivao, a niti zahtjevao vaše usluge. Ni žena vas nije osobito voljela, a dvoje djece nije pretjerano žalilo za vama - nakon što ste umrli.

Vaš osnovni zadatak u sadašnjoj egzistenciji je postati dobar čovjek, niti suviše bogat, a niti pretjerano sretan. Važno je samo da pošteno odradite svoju karmu iz prošle inkarnacije, pa da nakon toga ljudi o vama govore kao o doista 'dobrom čovjeku'. U ovom životu ne smijete nikome poželjeti zlo - jer će vam se to vratiti kao boomerang. Nemojte pokušavati promijeniti ljude i ne sukobite se sa njima. Budite skromni i ponizni i prema prijateljima, ali i prema neprijateljima.
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 01, 2007, 05:34:38 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

E sto volem sto sam bio ovaki  Grin
I ja kažem!
Sačuvana

« Odgovor #7 poslato: Oktobar 01, 2007, 06:18:17 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Naravno  Wink to je posao biti ucitelj i na kraju nista ne naucis decu  budala !!!
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
« Odgovor #8 poslato: Novembar 30, 2007, 01:29:19 am »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Pakistanu, u razdoblju od 1407. do 1457. godine.

Imali ste, ni više - ni manje - nego 4 žena i čak 13-ero djece.

U slobodno vrijeme zanimali ste se naukom. Uglavnom, sve se dobro i lijepo odvijalo do trenutka kada ste se susreli sa jednim prorokom koji vam je ispričao pojedinosti iz vašeg još ranijeg života, te uzroke smrti. Njegov iskaz niste mogli otrpjeti, pa ste ga prognali, daleko od svog teritorija.

Možda ćete i u sadašnjoj egzistenciji biti nepovjerljivi prema magiji, astrologiji i različitim vrstama proricanja. Ako vam se to dogodi - tada ćete dodatno pogoršati ionako lošu karmu.

Vaš osnovni zadatak u ovom životu je razumjeti ljude koji vas okružuju, sa optimizmom gledati u budućnost, te razvijati duhovne, a ne materijalne vrijednosti (kojih ste ionako imali u izobilju u prošloj inkarnaciji).

Trebali biste se zanimati tajnovitim i neobičnim pojavama i dogadjajima, mnogo komunicirati sa drugim ljudima, te na taj način odraditi svoju karmu. lol
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #9 poslato: Novembar 30, 2007, 01:31:13 pm »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Citat
Evo šta meni reče: 

Na ovom svetu postoji mesto samo za jednog sasvim, potpuno sasvim najboljeg vladara!!!!!
Sine ne mesaj mi se u posao!!!! Ljutko
 lol
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #10 poslato: Maj 20, 2008, 04:26:58 pm »
selenijum
Starosedelac

Van mreže Van mreže

PREMA TIBETANSKOJ ASTROLOGIJI:
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Gvatemali, u razdoblju od 1811. do 1884. godine. Rano ste se oženili i ubrzo postali ocem troje djece, kojima niste posvećivali dužnu pažnju. Bili ste lovac i iscjelitelj, pa ste znali kako izliječiti bilo koju bolest. Poznavali ste ljekovito bilje, najbolja svojstva riba i zvijeri. Mnogo ste učili, pa su ljudi oko vas mislili da možete razgovarati sa ribama, te 'dozvati' munju ili olujnu buru. Valja istaknuti da su vs se, potkraj života, ljudi itekako plašili - jer su vam se pokoravale morske nemani, čudovišta i bogovi koji su upravljali vremenskim prilikama (kao na primjer: tučom). No, taj autoritet i strahopoštovanje uživali ste samo unutar svog plemena, pa su vas u nekim udaljenim mjestima ljudi ponižavali i ismijavali. I, na koncu, još nešto: umrli ste prirodnom smrću, od starosti...

Cilj vaše sadašnje egzistencije je privući i upoznati druge ljude prema tajnama biljnog i životinjskog svijeta. Zbog toga bi vam odgovarala zanimanja povezana sa cvijećem, poljoprivredom, životinjama, zaštitom okoliša, te istraživanjem biljnog i životinjskog cvijeća.

Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
koja ste zivotinja u buducem zivotu... hm... reinkarnacija :) Razno Maša 7 328 Poslednja poruka Maj 30, 2008, 03:12:02 pm
SIN
Tigra Design by TurkLoRD