Laćarak
+ Laćarak » Generalno » Laćarak
 Bezbednost u Laćarku!
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Bezbednost u Laćarku!  (Pročitano 350 puta)
« poslato: Februar 23, 2008, 11:47:53 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

У протеклих месец дана повећан је број упада у куће и пљачки, и то чак и у по бела дана! Будите врло опрезни и не пуштајте никога у двориште ко вам није познат- метод рада им је сличан, траже чашу воде, или неку информацију, осмотре да ли сте сами, извиде локацију и ускоро се врате. Ваш Abracus је вечерас имао скоро па блиски сусрет са лоповом, или више њих- приметио сам пљачку на време, али ипак су успели да ми украду неке ситнице! Истрага је у току, па не могу да остављам више информација али ипак могу да кажем да сам имао доста среће! Нажалост, неке моје комшије нису имале такву срећу, па су прошли врло лоше.

Ако имате неке информације, запажања или размишљања о свему овоме, слободно то овде реците. Што више знамо, теже ће им бити!

bokser
« Poslednja izmena: Februar 23, 2008, 11:49:39 pm Abracus » Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
« Odgovor #1 poslato: Avgust 05, 2008, 11:19:24 pm »
plavi81
Domaćin

Van mreže Van mreže

Zivi zivot zivotom zivih jer zivot zive samo zivi!

Kod sledećeg bliskog susreta stigni ih i noge i ruke im polomi da više ne pomišljaju na tako nešto. battered
Sačuvana

Drive Or Die
« Odgovor #2 poslato: Avgust 06, 2008, 02:25:18 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Хе, има и ту цака- ако их стигнеш и нарадујеш им се миле мајке с обе руке и ногом можеш да одговараш за наношење телесних повреда, а још ако ниси у кондицији па их стигнеш тек на улици, е онда је то (нек ми правници не замере на лошем познавању терминологије) још и туча на јавном месту и ремећење реда и мира на јавном месту, па ти и ту ребну временску казну...

Ал некако ми увек у глави онај лик из Тексаса што му је лопов упао у кућу, газда га савладао и разоружао, а затим га месец дана држао у подруму, мало га млатио, мало му давао воде и хлеба, па га пуно млатио, и тако док брат овог лопова није признао цајканима да се ова лопина од његовог брата већ месец дана не враћа са "службеног пута"...

battered
Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
« Odgovor #3 poslato: Avgust 06, 2008, 10:04:31 pm »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Citat
Ал некако ми увек у глави онај лик из Тексаса што му је лопов упао у кућу, газда га савладао и разоружао, а затим га месец дана држао у подруму, мало га млатио, мало му давао воде и хлеба, па га пуно млатио, и тако док брат овог лопова није признао цајканима да се ова лопина од његовог брата већ месец дана не враћа са "службеног пута"...

Smeh Smeh Smeh Smeh
Eto Jack sta treba da uradis kao pravi tajni agent!!! lol lol
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Morate videti u Laćarku! Laćarak « 1 2 » Abracus 25 2065 Poslednja poruka Avgust 27, 2008, 06:01:55 pm
neima
ADSL u Laćarku Internet « 1 2 » Abracus 17 1386 Poslednja poruka Jun 10, 2007, 12:31:09 pm
SIN
KAKVU VODU PIJEMO U LAĆARKU Lepota i zdravlje Abracus 8 389 Poslednja poruka Avgust 04, 2008, 03:28:50 pm
Abracus
Zgrada za invalide u Laćarku Laćarak Abracus 7 159 Poslednja poruka Avgust 27, 2008, 11:57:56 am
Suki
Tigra Design by TurkLoRD