Laćarak
+ Laćarak » Generalno » Laćarak
 Poruka o dedi - ratniku
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Poruka o dedi - ratniku  (Pročitano 235 puta)
« poslato: Maj 22, 2008, 03:59:40 pm »
nebojsaj
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

:dedica... Moj deda po majci, kapetan od 23 godine, poginuo je 1914,g., na levoj obali Save kod mesta Čevrntija. Prošle godine, jedva sam pronašao mesto pogibije, obeleženo spomenikom. Razočaralo me je što je spomenik zarastao u travu i što put do spomenika nije označen usmeravanjem od mosta na Savi(prešao sam Savu prema Sremskoj Mitrovici). Na tom mestu poginulo je više hiljada ratnika Timočke divizije u Prvom svetskom ratu. Rodno mesto mog dede(i moje) je Negotin. Takođe, većina poginulih na tom mestu je iz Istočne Srbije i Negotina. Mislim da su zaslužili malo veću brigu(održavanje spomenika) i od Negotinaca i od meštana. Zar ne? Još jednom se pitam šta je patriotizam. Nebojšaj
Sačuvana
« Odgovor #1 poslato: Maj 22, 2008, 04:28:52 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Pre svega, dobrodošao!
Za ostalo, nemam ti šta reći sem da stvari stoje tako kako stoje. I teško da će se u skorije vreme menjati.  Hmm...
Selo teško dobija pare i da završi započeto, a veruj mi da je sredjivanje okoline u nekom od poslednjih planova.
Toliko.  closed eyes
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
4000-TA PORUKA NA FORUMU! Predlozi, žalbe i kritike « 1 2 ... 6 7 » nisam_kao_on 92 4128 Poslednja poruka Novembar 03, 2007, 03:17:26 pm
crno_mache
Poruka vašoj ljubavi :))Učinite to ovde Hot & Sexy crno_mache 4 872 Poslednja poruka Mart 31, 2008, 03:54:08 pm
Ruki
8 ooo-ta poruka! Predlozi, žalbe i kritike crno_mache 10 900 Poslednja poruka Januar 02, 2008, 12:53:42 pm
crno_mache
PREMEŠTENA: Poruka o dedi - ratniku Predstavite se SIN 0 226 Poslednja poruka Maj 22, 2008, 04:29:32 pm
SIN
Tigra Design by TurkLoRD