Laćarak
+ Laćarak » Generalno » Laćarak
 PRVA MESNA ZAJEDNICA SA INTERNET PREZENTACIJOM
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: PRVA MESNA ZAJEDNICA SA INTERNET PREZENTACIJOM  (Pročitano 632 puta)
« poslato: Februar 16, 2008, 10:06:01 am »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

А ШТО ЛАЋАРАК НЕМА СВОЈУ ЗВАНИЧНУ ПРЕЗЕНТАЦИЈУ?
Или смо то ми са www.lacarak.net???

Преузето са:
http://www.sremskamitrovica.org.yu/portal/modules.php?name=News&file=article&sid=1222

Objavljeno Četvrtak, 14. Februar 2008. - 07:14:19 - opština   

Mesna zajednica ’Nikola Tesla’ prva je u opštini koja se građanima predstavlja i putem Interneta. Prema rečima Saše Bugadžije, predsednika Saveta ove mesne zajednice na WEB prezentaciji zainteresovani građani mogu da se informišu o proteklim aktivnostima, planovima, saradnji sa lokalnim organima vlasti, kao i aktuelnostima.

-         Predstavljanje Mesne zajednice ’Nikola Tesla’ na Internetu jeste način da poboljšamo i osavremenimo komunikaciju sa građanima – rekao je Bugadžija, naglasivši da je sajt između ostalog postavljen i u cilju efikasnijeg rešavanja problema stanovnika u ovom delu grada.
WEB adresa je www.mztesla.org.yu

Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
« Odgovor #1 poslato: Februar 16, 2008, 02:04:52 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Heh, pričao sam još letos o tome sa ljudima iz MZ, znaš kako to ide kod nas - nemam vremena ni da pogledam sajt, zauzet sam, pričaćemo... bored Doduše znam da se Boško trudi, ide na sto strana, i nešto će se uraditi na kraju. Kada - ne znam.
Iskreno, nisam se ni ja puno zalagao oko toga, iako imam ideja, i bilo bi dobro da ljudi imaju uvid u to šta se radi u selu, postavljaju pitanja predsedniku i razne stvari.
Dodatni problem je to što u Mesnoj zajednici sada nema Interneta, a bio je wireless, što bi bilo mnogo zgodnije. Možda su uveli nešto, mada mislim da ne. Uglavnom, u planu je. Bilo bi puno poboljšanja sa raznih strana, mogao bih da namestim da sekretarice iz MZ same dodaju vesti, obaveštenja i slično. Malo bih redizajnirao stvari, dodao još mogućnosti... Ma napravio bi sve što treba, samo da se krene s tim.  biggie

Sačuvana

« Odgovor #2 poslato: Jun 03, 2008, 09:10:33 am »
wizard
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

Zaista građani M.Z. Nikola Tesla mogu da budu zadovoljni radom ove institucije koja je u poslednjih 2 do 3 godine značajno unapredila život u ovom delu grada .Internet prezentacija svakako je odlična ideja da se ideje i planovi prezentuju građanima i samo je još jedan od pokazatelja u kom pravcu treba da idu i ostale mesne zajenice. Stekao sam utisak pregledajući ovaj sajt da je ova Mesna zajednica dosta aktivnosti u svom radu usmerava prema mlađim populacijama , tako sam zapazio i zaista moderno i lepo dečije igralište kakvo još nisam video ni u jednom kraju grada .
Ostaviću link pa se uverite sami :http://www.mztesla.org.yu/aktivnosti.php?id=501
« Poslednja izmena: Jun 03, 2008, 09:16:54 am wizard » Sačuvana
« Odgovor #3 poslato: Jun 03, 2008, 11:31:42 am »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Svaka čast, samo nek piče.  smile
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Prva pomoć za mobilni! Mobilni telefoni Abracus 5 938 Poslednja poruka Jun 09, 2007, 02:20:52 am
SIN
Internet istorija, nastanak i razvoj Internet SIN 0 915 Poslednja poruka Jul 29, 2007, 12:59:49 pm
SIN
Da li prva ljubav moze trajati zauvek? Ljubav i Prijateljstvo Suki 4 347 Poslednja poruka Maj 08, 2008, 04:05:41 pm
Ivanch3
Prva pomoć kod opekotina Lepota i zdravlje Abracus 10 121 Poslednja poruka Avgust 06, 2008, 10:42:38 pm
Maša
Tigra Design by TurkLoRD