Laćarak
+ Laćarak » Generalno » Laćarak
 STA TREBA PROMENITI U LACARKU?
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1] 2 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: STA TREBA PROMENITI U LACARKU?  (Pročitano 8154 puta)
« poslato: Октобар 16, 2007, 01:43:07 »
nisam_kao_on
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

www.lacarak.net

kao aktivni ljudi na ovom forumu, kao osnivaci ovog foruma i sajta naseg mesta, kao stanovnici lacarka, a i kao jedni od svesnijih ljudi u lacarku, mislim da imamo puno pravo da izrazimo zdovoljstvo ili nezadovoljstvo bilo kakvih dogadjaja u nasoj zivotnoj sredini. ko zna.. mozda neko procita i ucini nesto povodom toga..

pa.. da pocnemo..
Sačuvana

.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
« Odgovor #1 poslato: Октобар 16, 2007, 01:53:11 »
nisam_kao_on
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

www.lacarak.net

naravno, ovo bi bilo pozeljno da se shvati kao ozbiljna tema, i da ne krene stranputicom, pa da se zavrsi nekom zezancijom nekog od clanova, jer bi i slep video da od toliko velikog mesta kakvo je lacarak, nista se ne desava u sustini, a i to sto se desava.. komentarisacemo ovde..

i mislim uglavnom na drustvene promene, sta bi trebalo mesto kao lacarak da ima, sto sad nema, gde je omladina i kolika je uopste njihova zainteresovanost da zivot u lacarku bude kvalitetniji i "zdraviji"..
Sačuvana

.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
« Odgovor #2 poslato: Октобар 16, 2007, 02:02:48 »
nisam_kao_on
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

www.lacarak.net

a zamolio bi ovim putem i goste koji citaju ovo, da se registruju i aktiviraju u diskusiju, jer i oni zive tu i svako misljenje je dobrodoslo.. a i ovaj forum kao i sajt je radjen za sve mlade koji zele da im zivot bude bolji, kako i u ovoj zajednici (forumu), tako i u zajednici u kojoj svi zivimo, lacarku..

toliko.. na vama je da odlucite..

hvala unapred.
Sačuvana

« Odgovor #3 poslato: Октобар 16, 2007, 03:16:17 »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Ima tu toga.. Konkretno, ne znam šta bih menjao, al znam šta bi dodao. Prvo, ajmo od policijske stanice. Jel to radi ili ne? Ovoliko selo, a nema policijsku stanicu.  unsure
Bioskop. Bio nekad, sad ga nema. A i da se vrati.. teško bi to išlo.  Hmm... Nijednog video ili dvd kluba nema. Dobro, i teško bi opstao. Diskoteka, nem komentar.  thumb down Kanalizaciju i ostalo smo spominjali već, tako da tu nema šta da se priča, već čeka.
Železnička stanica. Taman kad sam ja krenuo da putujem, oni je zatvore. Naravno.  Ljutko

U principu, menjao bi i ja te kafiće pod broj jedan, al ne vredi. Pre bih promenio državu zbog jebenog granda.  bored
Sačuvana

« Odgovor #4 poslato: Октобар 16, 2007, 06:09:26 »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Добра тема, конкретна, па ћу и ја конкретно на њу да одговорим.

По мени  dedica  , ово су потребе села:

Прво, морамо мислити на омладину и будућност села. Нема села без људи, а људи без деце- и обрнуто. Колико ја знам, лаћарачки вртић је одавно претесан за сву децу овог села, па би га требало проширити. Даље, мислим да нам фали и једна модерна спортска дворана, обзиром на то колико имамо спортских секција и друштава у Лаћарку. Саобраћајна безбедност је слаба поред свог овог саобраћаја кроз село, дакле, треба нам боље регулисан пешачки прелаз на центру или код школе, као и она обилазница за теретни саобраћај око села. Онда, када смо већ код саобраћаја, проширити главну и споредне улице и асфалтирати их. Завршити канализацију што пре, јер је у нижем делу села лети од смрада страшно и проћи, а камоли живети! Е, ту смо- треба и већа здравствена амбуланта, садашња је мала на цело село. Можда треба и још једна, за део места према Митровици.
Даље- кабловска, ADSL, оснажити примарни сектор привреде села (пољопривреда), али појачати и сектор услуга. Увести E-Government и развити информатичку структуру локалне власти како би се потребе становништва што брже и лакше сервисирале. Значи, путем интернета од Извода из МК до предаје разних захтева и вршења увида у разна документа...
Обзиром на податке из последњег пописа, све је више старијих људи у општој популацији. Не би било лоше размислити о геронтолошком центру, патронажној служби или чак и о месном Центру за социјални рад. Добра социјална заштита је увек предност и вредност више за све који се двоуме између града и села.
Вероватно би требало изградити једно уређено аутобуско стајалиште у центру, увести пољочуварску службу, насипати све атарске путеве, очистити каналску мрежу, изградити сточну депонију, па и покренути културу и туризам, који су овде нажалост на врло ниским гранама. Обзиром на близину Саве с једне и Фрушке горе с друге стране а и Ауто-пут у средини, могућности у овој сфери су велике. И на крају, али не и најмање битно- питање уређења гробаља у селу. Барем поставити ограду, за почетак.

Много захтева, много потреба а пара јако мало. Али уз добру организацију, помоћ државе, донације и конкурсе, можда и јавне радове, доста тога се може. Битна је воља, а паре ће се већ некако скупити!

Metla
Sačuvana

Jack Bauer može da natera Avast ikonicu da se okreće u drugom smeru!
« Odgovor #5 poslato: Јануар 06, 2008, 01:22:27 »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Izgleda da je najveci problem Lacarka to sto je blizu grada..  confused
Sačuvana

Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu..
Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
« Odgovor #6 poslato: Јануар 06, 2008, 01:23:43 »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Bilo bi lepo napraviti i novi put jer se ovaj skroz raspao!! sneeky
Sačuvana

« Odgovor #7 poslato: Јануар 06, 2008, 01:47:10 »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

hm... Promeniti Admina možda?

Ne ne ne !!!!  No-No No-No No-No Ne damo mi njega ni za karton vinjaka  Cheesy
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
« Odgovor #8 poslato: Фебруар 01, 2008, 03:05:29 »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Njega je teško zameniti.   Andjeo

tt2
Sačuvana

« Odgovor #9 poslato: Фебруар 03, 2008, 01:47:40 »
unknown
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

Bilo bi lepo napraviti i novi put jer se ovaj skroz raspao!! sneeky
upravo to smile
Sačuvana

« Odgovor #10 poslato: Март 22, 2008, 03:15:20 »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Djavo je slomio kalup kad me je pravio

stanovnistvo  lol ovo je bilo jace od mene! Salim se
Sačuvana

Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...

Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
« Odgovor #11 poslato: Март 22, 2008, 03:17:23 »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Puno se ti tu nešto šališ....... ne valja to za zdravlje  biggie
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
« Odgovor #12 poslato: Март 22, 2008, 03:23:05 »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Puno se ti tu nešto šališ....... ne valja to za zdravlje  biggie

valja valja i te kako Rock2 Rock2 Rock2
Sačuvana

Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...

« Odgovor #13 poslato: Март 22, 2008, 03:25:31 »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Kad se puno šališ dešava se nekad da slučajno naletiš na nečiju palicu, ili da probaš da stomakom nekom slomiš nogu i slične zgode i nezgode  bokser bokser
Sačuvana

« Odgovor #14 poslato: Март 22, 2008, 03:28:54 »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Kad se puno šališ dešava se nekad da slučajno naletiš na nečiju palicu, ili da probaš da stomakom nekom slomiš nogu i slične zgode i nezgode  bokser bokser

ihaaaa j***s ljude koji ne prihvataju salu i zajebanciju jos preko neta roll
« Poslednja izmena: Март 22, 2008, 03:33:32 Ivanch3 » Sačuvana

Stranice: [1] 2 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Jos treba... Predlozi, žalbe i kritike Srki Boy 3 1364 Poslednja poruka Јул 10, 2007, 01:08:28
Srki Boy
Kablovska sada svuda u Lacarku Laćarak « 1 2 3 » SIN 30 6421 Poslednja poruka Јануар 18, 2009, 01:01:11
SIN
provod u lacarku Dnevne teme neima 10 2313 Poslednja poruka Јануар 16, 2009, 10:59:49
Mijat
Crkva Sv. Arhandjela Gavrila u Lacarku Laćarak Mašijus :) 7 1465 Poslednja poruka Јануар 29, 2009, 09:37:10
Šuki
Ubistvo u Lacarku Dnevne teme « 1 2 » Ruki 15 2311 Poslednja poruka Април 09, 2009, 12:03:59
Mašijus :)
Tigra Design by TurkLoRD