Laćarak
+ Laćarak » Generalno » Laćarak
 Trgovački putnici opet u akciji!
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Trgovački putnici opet u akciji!  (Pročitano 412 puta)
« poslato: Jul 21, 2008, 08:29:53 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Ljudi pripazite se ovih grabljivaca, upravo mi dedu orobiše za 5000!!!  maddy maddy maddy
Upozorite svoje, naročito starije, jer ovi paraziti samo takve i traže. Ponudili mu komplet neki, sat, brijač, telefon, sva ta kineska sranja, i mator čovek naravno ne zna ni koliko to košta, i naravno uzme... Grrrrrrr!
Ako imate neke opasne pse, odvežite ih.  smile

A da, još navodno nude i neke kredite od 100.000 od Pink televizije ko zna šta, i tražili 10.000 za to. Sva sreća pa nije uzo.  sneeky
Zato - OPREZ!!!  dedica
Sačuvana

« Odgovor #1 poslato: Jul 21, 2008, 09:36:09 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Хвала на упозорењу!
Пренећемо даље!

maddy
Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
« Odgovor #2 poslato: Jul 22, 2008, 01:27:26 pm »
tucko07
Domaćin

Van mreže Van mreže

hahaha, bio Jara i kod mene kuci, zvoni neko, izlazim ti ja, i tip pocinje spiku rece kako se zove zaboravio sam, kaze ja sam iz marketinske agencije pink tv-a. Cim sam cuo za pink  battered kulturno ga ispratim  cao i pravim se da sam u guzvi i da nemam vremena za njega. Posle par sati pricam sa komsinicom, isti taj lik bio kod njih poceo da im nudi sve te gluposti sto Sin gore nabrojao Hmm...
Sačuvana

« Odgovor #3 poslato: Jul 23, 2008, 08:51:09 am »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Znam da se takvi likovi odjednom pojave, utrape gomilu gluposti i zbrisu!! Moja azdaja je u dvoristu pustena, niko ne moze pored njega proci! Smeh
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #4 poslato: Jul 23, 2008, 11:35:16 am »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

A da ga ne pomazi.   Smeh
Sačuvana

« Odgovor #5 poslato: Jul 23, 2008, 01:13:54 pm »
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

A da ga ne pomazi.   Smeh

Bravo Sine   lol lol lol

Sačuvana

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cheesy
« Odgovor #6 poslato: Jul 23, 2008, 03:07:56 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Sad su bili i kod mene!! Ja sam to hrabro prepustio mami a ja sam otišao da radim  lol lol lol
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
« Odgovor #7 poslato: Jul 23, 2008, 06:44:32 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

A чујте ово: мојој баба тетки из Пожаревца дошла нека риба пре пар месеци на врата са причом како, ето, бака има више од 70 година и самим тим има право на бесплатне разговоре са фиксног телефона, ето ова рибетина је ишла чак и у Центар за социјални рад и извадила је некакву потврду за баку (парче нажврљаног папира којим је махала сво време разговора), е сад бака треба само да купи специјални телефон помоћу којега ће моћи да врши позивање за џабе и још само треба да оде у Пошту да јој они то омогуће, а она јој нуди тај специјални телефон по невероватној цени од само 4.000,00 RSD. И шта ће бака, није навикла на преваранте и лажове у свом веку, већ се обрадовала што је се ова држава, јел, сетила и  што полаже много на њене старе године које је потрошила тешко радећи и мучећи се, и сва срећна изброји она 4.000 дингера овој крмачи за обичан пијачарски банана телефон...

Мало је рећи да су јој у Пошти рекли да није једина којој се то тих дана десило!  Ljutko 3
Sačuvana

« Odgovor #8 poslato: Jul 23, 2008, 07:01:48 pm »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Kako meni neki takvi sabani ne dodju..?!  battered
Sačuvana

Laku noć dame i gospodo.
Eto, i ova predstava je završena.
Nadam se da ste uživali u njoj.
Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine.
Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu,
na nekoj drugoj predstavi,
u nekom drugom cirkusu.
« Odgovor #9 poslato: Jul 23, 2008, 08:22:10 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nismo mi toliko navikli na prevarante, malo smo staromodni globalno.
Sačuvana

« Odgovor #10 poslato: Avgust 01, 2008, 03:24:48 pm »
djordje
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

"Trgovački pounici" su postali prava napast, ne samo u manjim, već i u većim mestima. Protiv njh se ne može nikakva vlast izboriti. Ne zna se ko su i odakle su. Danas"trguju" ovde sutra onde. "Kupci" često zbog sopstvene sramote ne žele da ih prijave policiji i ako od toga - slaba vajda. Zato oprez i ni od koga ne uzimati ništa i nikom ništa ne davati pre provere identiteta "trgovačkog putnika, ako ne pozivanjem firme telefonom za koju navodno radi, onda barem putem službene legitimacije koju ima svaki regularan prodavac ili putem lične katre. A ako je sumnja izuzetna, najbolje je "trgovačkog potnika " pozvati na kafu, pa dok se kafa kuva potajno dojaviti policiji.
Evo jednog primera koji ima malo veze sa ovim, ali u slučaju napada na žensku osobu u zgradi ili liftu, ako napadnuta poviče na sav glas "UPOMOĆ", niko se neće odazvati da joj pomogne. Zato u,ne daj Bože, takvoj situaciji mora da se prodere iz sveg glasa "POŽAR" i sve komšije će izleteti napolje i ona će biti spašena. Najefikasniji nači da vam neko pomogne je ubediti ga da je vaša opasnost, u stvari, njegova. Na žalost ni tada vam neće pomoći radi same pomoći vama, već da bi spasio svoju zadnjicu. budala
Sačuvana
« Odgovor #11 poslato: Avgust 01, 2008, 04:47:19 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Sad but true...
 thumb down
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Nova WOW ekspanzija, opet nastavak? PC Igre « 1 2 » SIN 18 2297 Poslednja poruka Avgust 01, 2008, 12:50:01 pm
Ivanch3
Pingvini sa Madagaskara u bozicnoj akciji Smešna strana sveta SIN 2 306 Poslednja poruka Januar 02, 2008, 02:13:07 pm
Suki
Opet mala anketica... Smešna strana sveta Srki Boy 7 402 Poslednja poruka Januar 07, 2008, 11:24:35 pm
SIN
Smajliji. Opet. Leleee. Predlozi, žalbe i kritike « 1 2 » SIN 18 762 Poslednja poruka Maj 10, 2008, 09:02:45 am
Ivanch3
Tigra Design by TurkLoRD