Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Lepota i zdravlje (Urednik: Ruki)
 Šta raditi kada nam ne cvetaju ruže?
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Šta raditi kada nam ne cvetaju ruže?  (Pročitano 425 puta)
« poslato: Jun 21, 2008, 12:04:25 am »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

Svako od nas ima dana kada ne voli ništa da radi, ni sa kim da se druži, vec samo hoće da se zatvori u sobi i da tuguje. Pa ipak, ako su vam ovi dani češći, evo nekoliko saveta kako da pomognete sami sebi.

Vežbajte - na ovaj način ce te povećati broj srčanih otkucaja i time ćete povećati serotonin ( hormon sreće).

Javite se prijatelju - Ne očajavajte u samoći - poznati mio glas s druge strane žice ponekad može vrlo da vas oraspoloži.

Čitajte - knjigu, ukoliko ima interesantnu priču može da vam otrgne misli od sopstvenih problema.

Pojedite nešto - voće, čaj može instantno da vam popravi raspoloženje, ako vam je nivo šećera u krvi premnogo nizak.

Izađite u prirodu - šetnja pored reke,u šumi ili na selu je uvek dobrodošla aktivnost i za telo i za dušu.

Odspavajte - ponekad san je baš ono što vam nedostaje. Dovoljno je samo 15 minuta da se osetite bolje.

Isplačite se - nema ništa bolje od dobrog plakanja - ovaj izduvni ventil će eliminisati određenu količinu toksina u telu.

Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #1 poslato: Jun 21, 2008, 08:13:12 am »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Prija sve samo ne treba ostajati na istom mestu, ja bežim iz sobe kad mi je tako nešto.  maddy
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Kontrola kada se zaljubite Dnevne teme Šuki 3 475 Poslednja poruka Novembar 27, 2007, 09:57:00 am
Abracus
Zanimljive stvari koje mozete raditi u liftu Smešna strana sveta Šuki 13 797 Poslednja poruka Avgust 27, 2008, 09:43:27 pm
Dejan_
Racunari ce u buducnosti raditi na dodir i glas Hardver Šuki 5 1481 Poslednja poruka Februar 18, 2008, 05:26:42 pm
SIN
Šta uraditi kada počne da grmi Ostala tehnologija « 1 2 » Abracus 16 868 Poslednja poruka Maj 29, 2008, 10:00:25 am
SIN
Opasne bakterije "cvetaju" na tastaturama Lepota i zdravlje Ruki 5 278 Poslednja poruka Jun 16, 2008, 11:54:00 pm
Abracus
Tigra Design by TurkLoRD