« poslato: Avgust 27, 2007, 01:54:03 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
1.Kada se rodi ljubav tako jaka,vise ne postoji ispravno i pogresno.Tvoja ljubav je samo tvoja...
2.Prijatelja je uvek lepo imati,ali ljubavni poljubac je bolji nego pogled andjela sa neba....
3.Zivot bez ljubavi nije nikakav zivot.....
4.Kada nekog volis,sve davno cuvane zelje pocnu da se obistinjuju...
5.Nisam je ljubio vec saputao u usta...
6.Strast nije sex,vec vodjenje ljubavi celog zivota...
7.Srce ima oci o kojima mozak ne zna nista...
8.U ljubavi nikada nemoj zaliti za necim sto si ucinio.Zali samo za necim sto nisi ucinio...
9.Kada sam te video,odmah sam se zaljubio,a ti si se nasmesila zato sto si to znala....(Shakespeare)..
10.Ako nekog zaista volis,pusti ga,ako ti se vrati,to znaci da vam je sudjeno a ako nastavi da luta,ostaje jedino nada da Bog za tebe cuva nesto bolje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Septembar 06, 2007, 08:39:27 pm » |
|
Šuki
|
Lepo, lepo... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Septembar 13, 2007, 04:03:08 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Sve je to istina. Ako ne verujete sačekajte da se iskreno zaljubite 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ruku spasa kao u bajci, meni si pružila. Tvoj sam dužnik, čime da platim što si zaslužila. Za tvoju sreću moliću se svaki dan, i sve dok živim biću ti zahvalan.
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Septembar 13, 2007, 04:43:21 pm » |
|
Šuki
|
Prosao sam ja Srki kroz sve to.. . Znam vise nego sto i slutis!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Septembar 13, 2007, 10:56:45 pm » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Nikada nećemo saznati kroz šta je sve prošao Suki... Istina je negde tamo... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Septembar 14, 2007, 12:30:28 am » |
|
Šuki
|
Ne necete me naterati da pricam o tome!! Nema sanse!! Lepo kazem, ne navaljujte!! Xexexexe!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Septembar 17, 2007, 11:14:10 pm » |
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Septembar 18, 2007, 11:42:44 am » |
|
Šuki
|
Xexexexexe!!! Mislim ja Sine na tebe!!!Nece mi niko izvuci ni rec, znas i sam!!!!  Sve za ovaj forum!!!!Ovo je pravo mesto!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Septembar 18, 2007, 11:51:43 am » |
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Septembar 18, 2007, 12:16:28 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 08, 2007, 12:56:22 am » |
|
nisam_kao_on
|
OVA DESETA ME DOTUKLA KOLIKO JE TACNA.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 08, 2007, 10:56:17 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Ma jeste, osećajan je do bola.  Koliko puta mu ja popijem zadnje pivo dok on ode u wc. Tako slomljenog čoveka je strašno gledati. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 08, 2007, 11:09:26 am » |
|
Šuki
|
Sine ubijas mu dusu...To nije lepo! Da li si se nekada zapitao kako je njemu... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 08, 2007, 11:37:42 am » |
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 08, 2007, 12:30:02 pm » |
|
|
|
|