Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Ljubav i Prijateljstvo
 Ljubav ima moc
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ljubav ima moc  (Pročitano 303 puta)
« poslato: Januar 23, 2008, 10:37:26 pm »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Na mreži Na mreži

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Ljubav ima moc nad covekom, a ne covek nad njom. U trenutku kada Vas pogodi Amorova strelica desava se citav hemijski proces u organizmu, manifestuju se promene u stanju svesti i Vase reakcije ili ponasanje pocinju bitno da se menjaju. Okolina narocito primecuje to "cudno" ponasanje, jer niko nije slep i imun na ljubav. A da li je ljubav slepa, ili onaj ko voli gubi glavu i pamet, to je vrlo diskutabilno. Uostalom, ljubav je i najlepsi ili bozanski dar, velicanstveno nadahnuce i najjaca moc. Dakle, ljubav upravlja covekom, a covek jos uvek nema definiciju, kontrolu ili moc nad njom.
Da li ste se nekada toliko zaljubili da ste potpuno "izgubili glavu"? smile
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #1 poslato: Maj 24, 2008, 05:05:25 pm »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Djavo je slomio kalup kad me je pravio

aha zadnji put, a umalo i zivot  biggie NIKAD VISE  roll
Sačuvana

Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...

Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Ljubav preko interneta Ljubav i Prijateljstvo Suki 1 377 Poslednja poruka Maj 24, 2008, 05:06:51 pm
Ludaaa
Da li prva ljubav moze trajati zauvek? Ljubav i Prijateljstvo Suki 4 347 Poslednja poruka Maj 08, 2008, 04:05:41 pm
Ivanch3
Ljubav na hiljaditi pogled... Ljubav i Prijateljstvo crno_mache 6 374 Poslednja poruka Januar 25, 2008, 08:34:21 pm
SIN
Prava ljubav ili zaslepljenost? Ljubav i Prijateljstvo crno_mache 6 355 Poslednja poruka Avgust 04, 2008, 10:39:10 am
Maša
Večna ljubav prema pivu Smešna strana sveta SIN 4 364 Poslednja poruka Maj 08, 2008, 08:56:06 am
Suki
Tigra Design by TurkLoRD